2777
2789

سلام یکی تو محل کارمون هست هر کاری که میکنم، هر جوری که حرف میزنم این از رو من الگو برداری میکنه. 

مثلا اگه من الان به شما بگم خیلی از آشناییتون خرسندم. فرداش یکی رو پیدا میکنه میگه خیلی از آشناییتون خرسندم.

تموم کارایی که من انجام میدم یا نوع نگارش و بیان من رو کپی میکنه و جالب تر اینجاست ابدا با من کاری هم نداره و یکبارم بهم پرخاش کرده.

چند وقت پیش یه برگه نوشتم، گفتم این برگه به تایید آقای رئیس رسیده . اولش جنجال کرد و بعدش طبق اون عمل کرد. حالا دقیقا یچیزی مشابه همون نوشتار برگه من رو کپی کرده و میگه من این برگه رو با تایید رئیس گرفتم ( که البته کاربردی نداره و بدرد خودش فقط میخوره ) 

نمیدونم چرا اینجوری میکنه، یکی دیگم هست مدام تو کارایی که بمن مربوطه دخالت میکنه. چه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ یا یه فیلم خارجی افتادم

یکی بود مثل شما

اخرش معلوم شد دختر اصلی حسود بوده و همه کارهای نفر دوم رو تقلید میکنه

در واقع دختر اولی یک جنایتکار تمام عیار بود

دور از جون شما...خخخ

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
خخخخ یا یه فیلم خارجی افتادم یکی بود مثل شما اخرش معلوم شد دختر اصلی حسود بوده و همه کارهای نفر دو ...

ببین الان یک سال و نیمه من اونجام . یعنی هر بار من این مسئله رو دیدم ، کاریم نمیتونم بکنم ولی تو ذهنمه

یکی دوستامنم دقیقا همطنطور بود من ب شدت عصبی میشدم و بهش میگفتم فلانی لطفا نوع برخورد صحبت های منو نوعکار انجام دادن منو تقلید نکن من بدم مساد میگفت دست خودم نیست خوشم میاد 

یکی دوستامنم دقیقا همطنطور بود من ب شدت عصبی میشدم و بهش میگفتم فلانی لطفا نوع برخورد صحبت های منو ن ...

بله متاسفانه. جالب اینه ارتباط خوبیم با آدم ندارن فقط میخوان روش تو رو بکار بگیرن تا به جایگاه تو برسن!!! در حالی که هر کی روش خودش رو داره

بله متاسفانه. جالب اینه ارتباط خوبیم با آدم ندارن فقط میخوان روش تو رو بکار بگیرن تا به جایگاه تو بر ...

تو الگوی اونی...دوس داره مثل تو باشه

یکی دولار تو از اون تقلید کن شاید ب این جس برسه ک خودشم جذابه