2777
2789

کاربریمو باید برگردونی مگه چیکار کردم لغوم کردی به خاطر گزارشا خوب خودم تاپیک زدم درخواست گزارش کردم برا تاپیکم میپرسی چرا چون یه لینک حذف تاپیک نمیزارین وقتیم که میزارین میگین روزی یکی اصلا چقدر دست پا شکسته عمل میکنین

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون گفتن که اگه به کاربرها بگیم برای تاپیکهامون گزارش بزنن قطع دسترسی میشیم و باید روزی یه لینک از تاپیکهای خصوصیون رو بدیم نی نی یار حذف تاپیک تا حذف کنه، 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یادش بخیر چند سال پیش ک عضو شدم خودمون تاپیک‌میزدیم خودمونم پاک میکردیم،

الانا شده

سفارشی#

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

ني ني يار يا مدير سايت

توروخدا اگه اين تاپيكو ميبينيد براي به حذف تاپيكها يه فكري بكنيد

يه فكر اساسي

وااااقغا مارو محدود كرده

از ترس اينكه تاپيك نتركه نميتونيم تاپيك بزنيم

یادش بخیر چند سال پیش ک عضو شدم خودمون تاپیک‌میزدیم خودمونم پاک میکردیم، الانا شده سفارشی#

چقدرررر خوب بود

والا ادم بايد خودش اختيار تاپيكشو داشته باشه

خب تاپيك حذف هم محدوديت زماني داره، تايم زياادي قفله

اخه نميگن تو اين فاصله ممكنه شناسايي بشيم

یا خودشون نمیفهمن با مارو نفهم فرض کردن یه ایمیل میسازم میرم تو سایتای دیگه عضو میشم اخه این چه وضعشه

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
چقدرررر خوب بود والا ادم بايد خودش اختيار تاپيكشو داشته باشه خب تاپيك حذف هم محدوديت زماني داره، ت ...

آره دیگه دقیقا

😣😩😩

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
چقدرررر خوب بود والا ادم بايد خودش اختيار تاپيكشو داشته باشه خب تاپيك حذف هم محدوديت زماني داره، ت ...

تاپیک حذف اصلا نیست،من پیدا نمیکنم،دارید لینک اش رو؟

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒