11tanha مدیر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 713 عنوان همگی بیایین مهمه⛔️⛔️ | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست نظرتون درمورد سابلیمینال چیه برا رفع استرس خوبه یا بد؟!؟! 1399/08/05 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 کدوم کانال یا پیج ؟! کدوم کانال چیه دیگه ؟؟؟همین چندشب پیش کاربر همیجا میگفت رگه های چشم بعضیاشون ابی داره میشه میرم سر ایینه میبیینم ازش عکسم خواستن اما خوابم برد نمیدونم گذاشت یا نه منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
11tanha مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 713 کدوم کانال چیه دیگه ؟؟؟ همین چندشب پیش کاربر همیجا میگفت رگه های چشم بعضیاشون ابی داره میشه میرم سر ... یعنی ساب رو از کجا تهیه کردی؟!
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 انجامش دادم ببین اون لینکی که گذاشتم توی همین تایپک نشون با عکس داده که به مرور زمان چه جوری واقعی میشه احتمالا تو وسطای کار ول کردی منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
mkman عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 492 ببین اون لینکی که گذاشتم توی همین تایپک نشون با عکس داده که به مرور زمان چه جوری واقعی میشه ا ... نه من شش ماه ادامه دادم یه دونه سابو
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 یعنی ساب رو از کجا تهیه کردی؟! یکی از کاربرا گفته بودمنم رفتم تو اینترنت خوندم دیدم قضیه اینه دارم سعی میکنم چیزی که میخوام بع واقعیت تبدیل شه منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 نه من شش ماه ادامه دادم یه دونه سابو بعضیا ممکنه همون یک ماه اول جواب بگیرن بعضیا میبینی طول میکشه همه چی به ذهن خودت بستگی داره منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا