2777
2789

نه گلم بیماری نیست

فکر نکن قبل از خواب، یه دوش اب گرم بگیر، گلاب بو کن، ذهنتو اروم کن به چیزای مختلف فک نکن 

برنامه ریزی کن شبا قبل ساعت ۱ بخوابی

صبحم زودپامیشی اونوقت کلی سرحال میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت دیوونه شده بود اصلا باید هوا روشن میشد تا میخوابیدم مثلا شیش میخوابیدم پنج عصر بیدار میشدم همشم بخاطر این گوشیه ولی گوشیم که سوخت یه ده روز گوشی نداشتم الان خوابم خوراکم تنظیم شده دوازده و نیم یک میخوابم ده پا میشم با اینکه گوشی گرون گرفتم ولی خیلی از مشکلام حل شد از بیخوابی ریزش مو و مشکل رحم گرفته بودم حتی پوستمم افتضاح شدا بود الان خداروشکر حالم خوبه انگاری اون موقع مرده بودم الان زنده شدم شب بخیر:)

نه گلم بیماری نیست فکر نکن قبل از خواب، یه دوش اب گرم بگیر، گلاب بو کن، ذهنتو اروم کن به چیزای مختل ...

اخه عزیزم ماکه فکرامون دست خودمون نیستش که به چی فکر کنیم به چی نکنیم

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

اخه عزیزم ماکه فکرامون دست خودمون نیستش که به چی فکر کنیم به چی نکنیم

هستش گاهی اوقات 

سوره ناس و ایت الکرسی بخون بعدش به هیچی فک نکن فک کن اصن خنثی ای ببین چه راحت خابت میبره 

از طرفیم میگم دوش اب گرم و بوییدن گلاب ؛ ادم رو اروم میکنه و باعث ارامش اعصاب میشه دیگه گل من

هستش گاهی اوقات   سوره ناس و ایت الکرسی بخون بعدش به هیچی فک نکن فک کن اصن خنثی ای ببین چ ...

امیدوارم حل بشه توهم دعاکن برام

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،