2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/user/0c508e46-35b9-430f-9785-ebde7b015176/دوست_پادشاه

میشه به من بگی اون پسرخالم که دوسش دارم ولی اون منو دوست نداره با دختری که دوسش داره و پرستار هست ازدواج میکنه؟اگه اره چند وقت دیگه؟خوشبخت میشن؟من چند وقت دیگه ازدواج میکنم؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
عزیزم میشه بگی اون همکلاسیم که ازم خوشش میومد هنوزم همون حسو داره؟ کی می بینمش؟؟

عارع۲ماع دیگه

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
@دوست_پادشاه     عزیزم میشه بگی حس شوهرم بمن چیه؟ منو دوس داره؟بهم شک داره؟ زندگیمون ک ...

دوست دارع دلخورع از دستت

یه کوچولو شکاکه که درست میشه

طول میکشه عزیزم صبر داشت باش😊

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
میشه به من بگید پسرخالم الان اونی که میخواد و شعلش پرستاره باهاش ازدواج میکنه؟اگه آره چند وقت دیگه؟خ ...

عارع خوشبخت میشن