2777
2789
اخه تو عکس نمیوفته کم رنگ و صورتیه از چند نفر پرسیدم گفتن اونا اون شکلی بودن و باردار بودن چند وقت ا ...

انشاالله که باردار باشی عزیزم 

اما من خیلی تجربه این شکلی داشتم و باردار نبودم

براتون صلوات فرستادم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که باردار باشی عزیزم  اما من خیلی تجربه این شکلی داشتم و باردار نبودم براتون صلوات ف ...

ممنونم عزیزم منم برات صلوات میفرستم تا زودی بارداربشی انشالا همه به خواسته های دلشون برسن ماهم تو جمع اونا 

انشاالله که باردار باشی عزیزم  اما من خیلی تجربه این شکلی داشتم و باردار نبودم براتون صلوات ف ...

من خیلی دل درد و کمردردم دارم،ترشحات آبکی زیادم دارم دیگه نمیدونم باردارم یان؟

ممنونم عزیزم منم برات صلوات میفرستم تا زودی بارداربشی انشالا همه به خواسته های دلشون برسن ماهم تو جم ...

انشالله عزیزم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
من خیلی دل درد و کمردردم دارم،ترشحات آبکی زیادم دارم دیگه نمیدونم باردارم یان؟

علایم بارداری و پریود شبیه هم هستند شما استرس نداشته باش انشاالله که از بارداری باشه

بنظرت تو پریودیای نامنظم از کجا بفهمیم کی پریود میشیم؟

عزیزم تنبلی نداری؟چون توی تنبلی اصلا حسابی روش نیست ولی توی نامنطمی های معمولی چند روز عقب جلو میشه تا خونریزی پیدا کنی،البته از روی علائمم میشه پیش بینی کرد،مثل درد سینه،زیر دل

بنظرت چیکار کنم بعد چند روز دوباره بی بی بذارم؟مال شما چجوری بعدش مثبت شد؟

اگه از موعدت گذشته فردا یا پس فردا دوباره امتحان کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سلام منم بیبی چکام از بین ۵ تایی که گذاشتم فقط یکیش یذره پررنگ بود بقیه همه هاله بود اونم هاله خیلی خیلی کمرنگ که به زور دیده میشد ..

هرکودکی بااین پیام به دنیا می آید که : هنوز خدا از انسان ناامید نیست و من و شما که بارداریم حامل این پیام هستیم .. و چه چیز لذت بخش تر از اینکه کارمند خدا باشی 🌷

من تازه باردار شده بودم یه درد پریودی همراه با یکم سوزش داشتم اصلا خودم حسش کردم که حاملم و اینکه خیلی ضعف شدید میکردم وقتی گرسنه بودم ..

هرکودکی بااین پیام به دنیا می آید که : هنوز خدا از انسان ناامید نیست و من و شما که بارداریم حامل این پیام هستیم .. و چه چیز لذت بخش تر از اینکه کارمند خدا باشی 🌷
ترشحات هم داشتی؟

بله ترشحات بی رنگ هم زیاد داشتم .