2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه من ۷۰۰ تا هست ولی باور میکنی کسی که چیزی به اسمش نداشته باشه بیشتر از ۵۰ تا رو نمیده و قانون هم کاریش ندهره. به نطر من رو حقوق اجتماعیتون مثل حق مسکن و حق طلاق و حق شغل و تحصیل تمرکز کنین نه مهریه

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
یا خدا 300

مگه ۳۰۰تا خیلی زیاده؟زن داداش منم ۳۰۰تا داشت ولی تو عقدش دعواش شد با داداشم گفت خییلی کمه البته چیزای دیگه هم بود

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
اره هیچی عوضش حق حضانت و طلاق و ... گرفتم

چطو بهت داد؟؟چطور راضی شد؟حق مسکن یعنی چی؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
مهریه به گرونی چه ربطی داره هر زمانی به موقع خودش سکه گرونه دیگه

دقیقا...خوب به روز حساب میشه نمی‌دونم چرا مقایسه ش می کنن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

کلا این سکه به درد نمی خوره از من بشنوی همین اول خونه ای چیزی بزن پشت مهرت با این گرونی میری دادگاه نمی تونی خونشو بگیری ماشینشو بگیری چون اونها باش لازمه فقط بسته به درآمدش ۸ماه یه سکه یا حقوق داشت یک چهارم میدن یعنی به خدا این سکه ها به درد نمی خوره زمینی خونه ای باید بزن مهریت

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
چطو بهت داد؟؟چطور راضی شد؟حق مسکن یعنی چی؟

ما سه سال دوست بودیم و درمورد اینجور چیزا خیلی صحبت و تحقیق کرده بودیم هدفمون تساوی حقوق زن و مرد بود

اتفاقا شوهرم خیلی موافق این کار بود خودمم که از اول همینو میخاستم