2777
2789
عنوان

بی بی چک از ده انتقال تا ۱۴انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 55 پست
گلم شما بارداری  مهم نیس ادرارت اولین ادرار باشه فقط باید به غلیظترین حد ممکن رسیده باشه. زودت ...

اخه صب زدم بی بی چک الان نگاه میکنم میبینم خطو ولی خب کمرنگ 

کسی میدونه چطور عکس بزارم تا ببینین شماهم

اخه صب زدم بی بی چک الان نگاه میکنم میبینم خطو ولی خب کمرنگ  کسی میدونه چطور عکس بزارم ت ...

عزیزم الکی استرس نده به خودت منم همین بودم هاله کمرنگ بود. شما زود بی بی چک زدی. فردا برو ازمایش لکتم لک لانه گزینیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الکی استرس نده به خودت منم همین بودم هاله کمرنگ بود. شما زود بی بی چک زدی. فردا برو ازمایش لکت ...

شما هم خیلی کمرنگ بود بخدا دیگه بریدم از طرفی لکه بینی از طرفی این بی بی چکا یکی از دوستام گفت منفی 

عزیزم الکی استرس نده به خودت منم همین بودم هاله کمرنگ بود. شما زود بی بی چک زدی. فردا برو ازمایش لکت ...

مگه نمیگن لکه لانه گزینی دوروز من از شیشم انتقال دارم😔😔

تبریک میگم 😍 استراحتتو بیشتر کن و شیافتم اضافه کن ....مشکلتون چی بود؟ چندتا تخمک داشتین؟چندتا جنین؟

منکه هنوز باردارنیستم من خودم لولهام بسته بود شوهرمم اسپرم خیلی ضعیف تحرک آ صفر موروفولوژی پایین

۱۶تا فولبکول داشتم 

هفتاش تخمک شد 

چهارتاش جنین شد یکیش از بین رفت سه تاهم انتقال دادن

مگه نمیگن لکه لانه گزینی دوروز من از شیشم انتقال دارم😔😔

ناامید نباش ...بدنها باهم فرق میکنه من خودم ۱۰روز بعد انتقال پریود شدم شما صبر کن تافردا و استراحت کن

ناامید نباش ...بدنها باهم فرق میکنه من خودم ۱۰روز بعد انتقال پریود شدم شما صبر کن تافردا و استراحت ک ...

😔😔😔خداانشالله دامن همه منتظر را سبز کن ..فردا ۱۵انتقالمه دیگه میرم ازمایش از بلا تکلیفی درمیام

منکه هنوز باردارنیستم من خودم لولهام بسته بود شوهرمم اسپرم خیلی ضعیف تحرک آ صفر موروفولوژی پایین &n ...

عزیزم منم شرایطم تقریبا مثل شماس .فقط من تنبلی هم دارم ...

شوهرت دی اف ای اسپرمش سالمه؟

امیدت بخدا انشاالله میشه ....چقدر هزینتون شد؟منم ۵تاتخمک شد و ۲تا جنین بی کیفیت ولی منفی شد😭

عزیزم منم شرایطم تقریبا مثل شماس .فقط من تنبلی هم دارم ... شوهرت دی اف ای اسپرمش سالمه؟ امیدت بخدا ...

ازمایش دی اف و نداده  

من بیمارستان دولتی انجام دادم از طرح دولت استفاده کردم کلا۲ونیم 

ازمایش دی اف و نداده   من بیمارستان دولتی انجام دادم از طرح دولت استفاده کردم کلا۲ونیم

یزد؟

وا مگه میشه اصلا مگه بدون ازمایش دی اف ای به کسی مجوز ای وی اف میدن🤔 امیدوارم ک باردارشی بسلامتی منم دولتی انجام دادم شد ۵تومن با ازمایش کرونا و داروها

عزیزم منم شرایطم تقریبا مثل شماس .فقط من تنبلی هم دارم ... شوهرت دی اف ای اسپرمش سالمه؟ امیدت بخدا ...

نگران نباش خودتو وشوهرتو تقویت کن انشالله سری بعد حتما مامان میشی از خدا میخام طبیعی بارداربشی و برات معجزه کنه 🙏🙏🙏

یزد؟ وا مگه میشه اصلا مگه بدون ازمایش دی اف ای به کسی مجوز ای وی اف میدن🤔 امیدوارم ک باردارشی بسلا ...

نه رشت  عزیزم من میکرو کردم قبل یه ازمایش داده بود ولی دی اف و نمیدونم من حالا مطب رفتم دو نییم شد 

۹۰۰پول داروهام شد 

۳۶۰پانچکر

۱۵۰انتقال

پونصد هم ویزیت سونو مطب یه چندتا ازمایشم دادم اونام ۱۰۰