2777
2789
عنوان

سوال زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 82 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مجردى ؟  نه برا مجردا اون معاينه ى واژنو انجام نميدن لازم نيست  سونو ى تصويربرداريه كارى ...

من 4 ماه پیش رفتم برای حساسیتم پیش دکتر داخلی از سوالاتی که پرسید بهش گفتم نفخم زیاد شده بهم مترانیدازول داد گف یکم عفونت داری

خیلی زیاد فمینستم ولی این ی مورد خجالتم میشه بااین که باید حتمن میرفتم بارها پریودم شده هرماه 5 روز ...

عزيزم همه همينيم ولى خب اين بحثش جداس ... 

فمنيست منظورم اينه الگو بشيم براى بقيه اصلا فردا برا بچهامون خجالت نكشن سهل انگارى كنن ... 

كلا حالا پريودى پيشمياد بخاطر مسائل مختلف عقب جلو بشه و معمولا چيز خاصى نيست ولى خب كلا دارم ميگم اين خجالته درست نيست 

اگه ميگم انقد با تاكيد بسكه حرص خوردم و قلبم تير كشيد از خانمايى كه ميومدن بيمارستان با وضع داغون از سر همين خجالت كوفتى نيومدن نيومدن تااا وقتى ك دير بود يا نه خجالت از سر بى توجهى بعضياشون 😑🤦‍♀️

خب چیه مگ۴ روز پریود عیب نداره ک مجردی؟

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خب من مجردم چجوری معاینم میکنه ؟

ببين برو فوقش نخواستى دستو پاتو ك نميبنده ... 

مشكل پريودى نامنظمه ؟ 

اگه اره كه خب اول ى سرى سوال ازت ميپرسه 

ممكنه ى سونو بنويسه كه سونو هم كه چيز خاصى نيست تو گوگلم بزنى ميبينى مثل همون ديدن جنين هست تو شكم مادر همونطوريه 

ى وسيله ميكشه رو شكم با امواجى كه داره تصوير داخل شكمو نشون ميده ...

شايد بگه آزمايش انجام بدى همين 

عزيزم همه همينيم ولى خب اين بحثش جداس ...  فمنيست منظورم اينه الگو بشيم براى بقيه اصلا فردا بر ...

ن خب من خیلی به سلامتیم اهمیت میدم گفتم تو پست بالا رفتم پیش دکتر داخلی بهم مترونیدازول داد گف عفونت داری ولی خب اصلا ی جور میشم یکی بخواد اونجام نگاه کنه خب خیلیا هارو میبینم الان مشکل باروری دارن که اگه از اولش بهش فکر می کردن الان  اوضاشون این طور نبود

ن متاهلم 

متاهلی بعدتاحالا دکتر زنان نرفتی اووووووووو

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
درمان شدی؟

ن من الان مدت هاست همین وضع دارم البته من خیلی ی مدت استرس داشتم والانم دارم من کلا خارش اینا ندارم ولی چون بیرون از خونه ساعت ها میمونم دیر به دیر نوارمو عوض می کنم احتمال داره عفونت باشه