برای خمیرش من تقریبا ۳ پیمانه ارد میریزم ،کمی نمک و دوالی سه قاشق روغن مایع
یه قاشق خمیر مایه هم میریزم (اگه خمیر مایه تازست همینجوری بریز توی مواد اگه مطمئن نیستی با یه ق شکر بریز تو نصف لیوان اب گرم تا عمل بیاد)
بعد ک خمیر مایه پف کرد میریزم تو مواد و اب رو چشمی تنظیم میکنم تا جایی ک خمیر درست بشه بعدم میزارم یه ساعت یه گوشه
این مقدار برای دو نفر کافیه
بعد خمیر رو توی ظرف ها باز میکنم روشو با جنگال سوراخ میکنم و میزارم تو فر ۱۰ دقیقه بپزه
بعد در میارم روش سس+ مواد دلخواه(که من مرغ ریش شده و قارچ خورد شده و ذرت و فلفل دلمه ای ) میریزم در اخر هم پنیر
میزارم با شعله پایین تا پنیر ها اب شه بعد گریل روشن میکنم تا طلایی بشه