2821
2789
عنوان

همینجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 30 پست
رو تختم و تنها 😥

من انقدر خوابای بد میبینم بعضی وقتا یهو شوهرم از اتاق میاد بیرون  همچین میترسم که ناراحت میشه میگه مگه من ترس دارم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من انقدر خوابای بد میبینم بعضی وقتا یهو شوهرم از اتاق میاد بیرون  همچین میترسم که ناراحت میشه م ...

باز خوبه تو اونو داری ؛ من شوهرم ندارم 😂😐

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باز خوبه تو اونو داری ؛ من شوهرم ندارم 😂😐

خانوادتو داری دیگه 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
یا حضرت عباس؛ صدا راه رفتن میاد ؛ بخدا خیالاتی نشدم 😭😭😭

شاید یکی داره راه میره هووووو🤪

اره ولی خوب مامان بابام پیش همن ؛ نمیشه برم وسطشون خوب 😂😐 ؛ خواهرم هم خونه مادر بزرگمه

خواهرت چرا خونه مادر بزرگته؟

خواهرت چرا خونه مادر بزرگته؟

آخه 10 سالشه ، ب مادر بزرگم وابستس؛ هر موقع ک بشه میره پیشش ک تنها نباشه چون پدر بزرگمم فوت کرده از ی طرف 

آخه 10 سالشه ، ب مادر بزرگم وابستس؛ هر موقع ک بشه میره پیشش ک تنها نباشه چون پدر بزرگمم فوت کرده از ...

خدا رحمتش کنه تو چیکار میکنی

ببین فقط رو در واسی رو بزار کنارا؛ اگ واقعا خوابت میاد برو بخواب ؛ چون نمیخوام اذیتت کنم ؛ من سکته قلبی میزنم ب محض اینکه بری😂

خدا رحمتش کنه تو چیکار میکنی

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه؛ منم ک کلا این روزا سرم شلوغه با مدرسه ولی الان چون تو هستی ارومم ؛ و اگ بری همینجا تو نی نی سایت فوت میکنم 😂😂

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه؛ منم ک کلا این روزا سرم شلوغه با مدرسه ولی الان چون تو هستی ارومم ؛ و ا ...

شرمنده دارم میرم😂

وااایییی؛ باشه ؛ شبت بخیر؛ فقط آگهی فوتمو تو. ی تاپیک حتما بزار تو نی نی سایت 

شب تو هم بخیر چشماتو ببند بخواب فردا میبینی زنده ای

2823
2791
2779
2792