تکنیک مدیر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3875 عنوان آشپزی | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 25 پست یه غذابرا فردانهارم بگید ساده و خوشمزه درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌ 1399/08/04 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکنیک مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3875 براپسرعموم دعاکنید حالش خیلی بده از وقتی شنیده سرطان همه وجودشاگرفته😭 ایشالله خداشفاش بده درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
شکلات۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 20866 من میخوام یه غذای محلی درست کنم . ما بهش میگیم سو بورگ ترکا میگن مانتی خمیر و گوشت و ... توی سریالای ترکی دیدم میخورن من نه منم نه من منم😎
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17025 چجوری میزاری خوشمزع میشه ب منم یادبدع نخود و لوبیا رو اول بلید بپزی بعد سبزی رو اضافه میکنی در قابلمه رو نبند که رنگ. سبزی قشنگ و تازه بمونهبعدش کمی زردچوبه و گل زرد و پیاز داغ اضافه کن و رشته رو بریز و هم بزن که نچسبن ولی رشته ها درست شد میتونی خاموشش کنی و کشک رو اضافه کنی نمک یادم رفت بگم میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
نیلینای عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 807 نخود و لوبیا رو اول بلید بپزی بعد سبزی رو اضافه میکنی در قابلمه رو نبند که رنگ. سبزی قشنگ و ت ... سبزیارواضافع کردیم چن ساعت بایدبپزن ک بعدش رشته روبزنیم؟ گل زرد چیع؟ کشکو ب اش بزنیم یا ن براتزئین مَن فقط با تُ خوبم بقیه کیَن؟♡
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17025 سبزیارواضافع کردیم چن ساعت بایدبپزن ک بعدش رشته روبزنیم؟ گل زرد چیع؟ کشکو ب اش بزنیم یا ن براتزئین سبزی ریز شده دیگه یه ربع بمونه کافیهگل زرد برای رنگش هست عطاری داره نریختی هم عیبی ندارهکسک رو بت آش بزن میشه آش رشته کشکیا میتونی سرکه و شکر بریزی میشه ترشییا هیچکدوم که ما بهش میگیم ویشیل همون آش ساده میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
نیلینای عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 807 سبزی ریز شده دیگه یه ربع بمونه کافیه گل زرد برای رنگش هست عطاری داره نریختی هم عیبی نداره کسک رو ب ... همون اش ساده بهتره اونروز تونت زدم مدت پخت سبزی اورد 45 منم یساعتونیم گذاشتم پخت سبزیا زنده بودن اصن لعاب نداش بعدش یکم اردوبااب قاطی کردم ریختم رنگش سفیدشد مَن فقط با تُ خوبم بقیه کیَن؟♡
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17025 همون اش ساده بهتره اونروز تونت زدم مدت پخت سبزی اورد 45 منم یساعتونیم گذاشتم پخت سبزیا زنده بودن اصن ... اسفناج یا تره باعث لعاب میشهخب سبزی طی, تمام این مراحل روی شعله هست دیگهآرد اگه به هر غذایی اضافه میکنی اول توی آب حلش کن و کم بریز که سفید نشه میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
نیلینای عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 807 اسفناج یا تره باعث لعاب میشه خب سبزی طی, تمام این مراحل روی شعله هست دیگه آرد اگه به هر غذایی اضاف ... همینارواستفاده کرده بودم اردم بااب حل کردم خب حبوباتوک پختم بعدش سبزیواضافع کردم چقدبپزع تابعدش رشتع روبریزم؟ مَن فقط با تُ خوبم بقیه کیَن؟♡
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17025 همینارواستفاده کرده بودم اردم بااب حل کردم خب حبوباتوک پختم بعدش سبزیواضافع کردم چقدبپزع تابعدش رشتع ... آردت زیاد بودهخیلی احتیاج به پخت نداره آخهمثلا حدود نیم ساعت میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
نیلینای عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 807 آردت زیاد بوده خیلی احتیاج به پخت نداره آخه مثلا حدود نیم ساعت اهان فدات مرسب مَن فقط با تُ خوبم بقیه کیَن؟♡