2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 65 پست
از امروز ب بعد محکم باش  جایی ک مقصر نیستی تا حرف نزد حرف نزن  جایی م مقصری عذر خواستی ا ...

چشم عزیزم ، از امشب منم سرسنگین رفتار میکنم ک بفهمه وابسته نیستم ، بخدا سخته اینطور رفتار کردن مخصوصا وقتی سرکار هستم و شرایط کاریمم سخته خیلی بمن از نظر روحی فشار میاد ،ولی قبول دارم حرف شمارو  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فعلا یکم تحمل کن بهش زنگ نزن پیام نده هرچند میدونم سخته اگه میتونی حداقل تا یه هفته پیغام نده بعد اگه خبری نشد دوباره بهش پیام بده مطمینم اگه واقعا دوست داشته باشه سراغ ازت میگیره یکم بهش زمان بده 

تاپیک قبلیت و دیدم البته ی نظری م دارم ایشون فرهنگشون با تفکر شما شاید خیلییییی فرق داشته باشه همین ...

من و نامزدم سر ی موضوع دیگه با هم قهریم ، موضوع اینستاگرام ی چیز پیش پا افتادس ، نامزدم ساکن خارج کشوره ، خواهرش مدام سر بهانه های مختلف داره ازش پول میگیره و اینکه یکبار سر خریدن ی تبلت واسه بچه خواهرش ، خواهرش میخواست با کلک بازی پولی ک برادرش فرستادرو بمن نده و الکی ب برادرش بگه ک پول واسه من ریخته شده ، من بهش گفتم خواهرت کلک بازه ، اهل تیغیدن از تواه ، بهش برخورد