2777
2789
عنوان

نی نی سایت .#اقایون کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 173 پست
🤧🤧😷😷😷😷

😎😎😎

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

من یه حس عجیب ششم دارم ...البته فقط تو تشخیص جنسیت مردان زن نمای نی نی سایتی 

میتونم مردهای سایت را تشخیص بدم 🙂😉

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه حس عجیب ششم دارم ...میتونم مردهای سایت را تشخیص بدم 🙂😉

عه چ خوب😂😂

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

چه شب گندی هست احساس دلدرد دارم

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .

من ی بار ی سوال خصوصی گذاشتم ی اقا از اول تا اخر تاپیک توی تاپیکم بود.. رومم نمیشد بگم بره بیرون خیلی زشته بخدا

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

چی میگید همینجوری میاید پیام میزارید😐من میگم سایتی برای اقایون هست که من برم . ببینم مشکلاتشون چیه

اصلا دقت نکردن چی میگید 

تا اسم آقا آوردی اومدن بگن جای آقایون اینجا نیست😆😆

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چه شب گندی هست احساس دلدرد دارم

ی چای نبات با فلفل سیاه بخور حله

راستی توسایت شنیده بودم آقایون هم یه سایتی دارن کسی اسمشومیدونه؟😁

سایت طرفداری

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من یه حس عجیب ششم دارم ...میتونم مردهای سایت را تشخیص بدم 🙂😉

خب من دانشگاه کجا قبول میشم 

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
من ی بار ی سوال خصوصی گذاشتم ی اقا از اول تا اخر تاپیک توی تاپیکم بود.. رومم نمیشد بگم بره بیرون خیل ...

بیرونم که میرفت بعد میومد میخوند راحت باش😂

خاله زنکن والا  زشته اصلا اینجا چی میخوان  ادم نمیتونه یه جا با خانوم ها راحت باشه دردش ...

والا خواهر اکثرا هم مجردن که فقط میخوان سردربیارن،هیزای نادرست😡

خب من دانشگاه کجا قبول میشم 

نگفتم حس ششم تو دانشگاه و سوالات دیگه دارم 

گفتم حس ششم تو تشخیص آقایون سایت دارم :)

حتی اگه جنسیت بزنن "زن"

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
2790
2778
2791
2779
2792