2777
2789
عنوان

مامانای گل

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 24 پست
سلام گلم تست که ندادم ببینم کرونا بوده یا نه،همون صبحش یه لرز شدید داشتم و سردرد ،روز بعدشم تموم شد& ...

سلام عزیزم منم دقیقا پریشب لرز شدید و سردرد داشتم و صبحش شوخرم فورا منو برد دکتر 

تستم مثبت شد و دارو داده

و دو هفته ۳ تامون قرنطینه

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
سلام عزیزم منم دقیقا پریشب لرز شدید و سردرد داشتم و صبحش شوخرم فورا منو برد دکتر  تستم مثبت شد ...

عه پس یعنی منم همون کروناس ،بچه خوبه حالش؟ شوهرت چی علایم داره؟ شوهر من امروز تست داد جوابش نیومده هنوز،دیگه خوب شدی فورا؟ منم سردرد و بدن درد گرفتم بعد اون لرز شدید 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه پس یعنی منم همون کروناس ،بچه خوبه حالش؟ شوهرت چی علایم داره؟ شوهر من امروز تست داد جوابش نیومده ه ...

بچه خوبه . شوهرمم مثل خودمه. گلو دردیم جفتمون .

دکتره تاکید کرد دو هفته خونه بمونید 

گفت چون اگ کسی ازتون بگیره شاید علائمش مثل شما خفیف نباشه و ریه هاش درگیر بشه

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
بچه خوبه . شوهرمم مثل خودمه. گلو دردیم جفتمون . دکتره تاکید کرد دو هفته خونه بمونید  گفت چون ...

خب خدارو شکر،الحمدلله که خوبید ،اره درست میگه ما هم از جمعه که اونجور شدیم قرنطینه ایم ،خخخ خوبه شوهر ت۱۴ روز مونده خونه ،ببینم شوهر منم تستش مثبت میشه بمونه،ما جایی نمیریم کلا نمی‌دونم از کجا گرفتیم 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
بچه خوبه . شوهرمم مثل خودمه. گلو دردیم جفتمون . دکتره تاکید کرد دو هفته خونه بمونید  گفت چون ...

چه مریضی سختی من اینجا تو سایت خوندم بعضی ها اصلا علائم ندارن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خب خدارو شکر،الحمدلله که خوبید ،اره درست میگه ما هم از جمعه که اونجور شدیم قرنطینه ایم ،خخخ خوبه شوه ...

انشالله که کرونا نباشه عزیزم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خب خدارو شکر،الحمدلله که خوبید ،اره درست میگه ما هم از جمعه که اونجور شدیم قرنطینه ایم ،خخخ خوبه شوه ...

دقیقا اونایی ک میرن بیرون سالم ترن 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
دعا کن زودتر تموم شه . من فقط گلو دردم ولی بازم ب خاطر بچه میترسم

انشالله گلم زودتر خوب میشی انشالله بچه ات نمیگیره خدا به هممون رحم کنه