2821
2789

😍😍😍من هنوز تو مرحله تبدیل پسر به دوست پسر موندم بد شما دوست پسرو ب شوهر تبدیل میکنید؟ 

فان# 😁😁😁

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز استرس اون روزا باهامه سریع به خاستگاری شوهرم جواب دادم که راحت بشم از خاستگارا😂

واااای من الان تو این وضعم خورد و خوراک ندارم.. بدیش اینه هرکسی هم اجازه میده له خودش خواستگادی کنه... شوهرت به دلت نشست؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

تبریک

دیگ چ استرسی وقتی میشناسیش باهاش حرف زدی

هیچ استرسی مث خواستگاری سنتی نیس اصلا ادم ۱۰ کیلو راحت میذاره زمین🥴

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

امشب شب شهادت امام حسن عسکری علیه السلام هستش.بذارین حداقل واسه فردا شب که شب آغاز امامت امام زمان عج الله هستش.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

تبریک دیگ چ استرسی وقتی میشناسیش باهاش حرف زدی هیچ استرسی مث خواستگاری سنتی نیس اصلا ادم ۱۰ کیلو ر ...

مرسی قربانت❤❤❤

🩵هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست وقتی خدا هست🩵

خودتون چندسالتونه؟

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز