2777
2789
اره بگو پول بفرست

من با یه اقای صبحت میکنم ایران نیست به من گفتن نرو سرکار من بهت حقوقتو میدم ماه اول و دوم دوبرابر حقوقمو برام فرستاد الان دیگه هر جی میگم اونو لازم دارم اینو لازم دارم نمیفرسته یا مثلا بهم میگه اینو برات خریدم اونو برات خریدم پست میکنم چهار ماهه میخواد پست کنه هنوز نکرده یا مثلا اون اویل میگفت۵تومن برات میریزم فردا بعد نیدیم ۲.۵فرستاده

من با یه اقای صبحت میکنم ایران نیست به من گفتن نرو سرکار من بهت حقوقتو میدم ماه اول و دوم دوبرابر حق ...

خوب اینی که شما میگی ربطی به خساست طرف نداره 

این چند حالت داره،

یا میخواد رابطه رو تموم کنه

یا فکر مبکنه شما دارید سو استفاده  میکنید

یا به رابطتون مشکوکه

یا میترسه از جانب شما خیانت ببینه

یا داره شما رو امتحان میکنه بدونه واقعا خودشو میخوابن یا پولاشو

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یه اقای صبحت میکنم ایران نیست به من گفتن نرو سرکار من بهت حقوقتو میدم ماه اول و دوم دوبرابر حق ...

یا طرف دروغگوه. یا فک میکنه شما خیلی پولکی هستین.

یا هم رابطه رو مثل اوایل جدی نمیگیره. 

فک نکنم خسیس باشه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خوب اینی که شما میگی ربطی به خساست طرف نداره  این چند حالت داره، یا میخواد رابطه رو تموم کنه ...

نامزدم تقریبا یعنی خانواده اشون انگشتر نشون اوردن تا اذر ماه بیان عقد کنیم چون مادرشون اصفهانیه و این رفتار و ازش دیدم احساس کردم که خسیس هستش اوایل هم ایتطوری رفتار کرده که من جواب مثبت بدم 

واقعا چه جوری می تونید از کسی که باهاش صحبت میکنید انتظار داشته باشید بهتون این همه پول بده. درضمن دوست عزیز من ۲۰ سال خارج از ایران زندگی میکنم. اقایی که در خارج از ایرانه اگه قصد برگشت نداشته باشه حاضر نمیشه از ایران زن  بگیره مگر اینکه یه مشکلی داشته باشه. اکثر مردای ایرانی اینجا مثل خارجیا شدن و هرگز نیستن خرج و مخارج یه زن و بدن و معمولا هم میگردن دنبال دخترایی که شاغلن یا درحال تحصیل که بعدا سرکار برن و در پرداخت مخارج شریک بشن.

خارج از ایران انقدر دختر ایرانی با عزت نفس و تحصیل کرده با شغل و درامد خوب هست که اصلا قبول هم نمیکنن یکی خرجشونو بده. اون اقایی که میاد از ایران زن میگیره یا میگرده تو فامیلش دنبال یه دختر افتاب مهتاب ندیده یا اینکه اینجا انقدر شرایطش بده که نمی تونه با یه دختر ایرانی با اون شرایط وارد رابطه بشه. حواست رو‌خوب جم کن اینی که گفتم خیلی دیدم مراقب خودت باش و هرگز به خاطر کسی موقعیتی رو که داری از دست نده!

She remembered who she was and the game changed
یا طرف دروغگوه. یا فک میکنه شما خیلی پولکی هستین. یا هم رابطه رو مثل اوایل جدی نمیگیره.  فک ن ...

من تمایلی به ازدواح باهاش نداستم خیلی تلاش کرد توجه منو جلب کنه حالا قراره اذر ماه بیاد عقد کنیم چون مادرشونم اصفهانیه میترسم برای اینکه من جواب مثبت بدم اوایل اینکارو کرده الان داره خود واقعیشو نشون میده

واقعا چه جوری می تونید از کسی که باهاش صحبت میکنید انتظار داشته باشید بهتون این همه پول بده. درضمن د ...

عزیزم اینجا جا توضیح نبود من کلی توصیح دادم

این آقا برادر هم خونه من در دوران دانشجویی هستن سال۹۰ایشون منو میخواستن چندین بار اومدن خواستگاری پدر من چون میهواستن برن خارج به هیج وجه اجازه ندادن که ازدواج کنیم منم حقیقت فکر میکردم برن خارج من از سرشون میفتم ایشون رفتن خارج و اقامت گرفتن و رفتن سرکار بعد ۹سال دوباره من و پیدا کردن خواهش و التماس که بامن ازدواج کن پدر منم تحقیق کرد و دیدیم هر چی ۹سال پیش گفته بهش الان عمل کرد و جواب مثبت دادم تا بتونن بیان ایران عقد کنیم

من خودم کادر درمان بودم و دستم از۲۲سالگی تو جیب خودم بوده هم مستقل هستم هم تحصیلکرده پدر ایشون و خودشون ازمون خواستن من سرکار نرم چون الان کرونا هست برا سلامت خودم و پسرشون گفتن که من حقوقتو میدم الان که این رفتارو کردن میترسم خسیس باشن به هر حال من اگه بخوام برم اونجا تا زبان یاد بگیرم و راه بیفوتم نیاز دارم کسی ازم حمایت کنه

واقعا چه جوری می تونید از کسی که باهاش صحبت میکنید انتظار داشته باشید بهتون این همه پول بده. درضمن د ...

اقا منو ترسوندی😂😂😂رفتم تو فکر من فک کردم این عاشقمه یعنی ممکنه کسی زنش نشده اومده ایران زن بگیره خودش که میگه تو این ۹سال یک لحضه از فکرت نیومدم بیرون و دخترا اینجا نمیشه بهشون اعتماد کرد البته از لحاظ مالی هم بد نیستش ماهی۳۳هزار کرون درامدشه یه ماشین هم داره که باهاش حمل اسباب خونه میکنن سالانه سود اونم میگیره کرایه خونه هم ماهی۸۰۰۰کرون میده 

اقا منو ترسوندی😂😂😂رفتم تو فکر من فک کردم این عاشقمه یعنی ممکنه کسی زنش نشده اومده ایران زن بگیره ...

ديگه عزيزم اگه تحقيق كردين كه نبايد بترسي. اگه مطمئني كه دوست داره پس حتما مشكل جلي ديگه است. شايد به خاطر كرونا درامدش كم شده نمي تونه حمايتت كنه. به هر حال بازم مراقب خودت باش. 

She remembered who she was and the game changed
اره چون رابطمون داره رسمی میشه و چون من کادر درمانم و با بیمارا کرونایی سرکارو داشتم اصرار کردن که ن ...

پس همکاریم. من پرستارم و بخاطر دوتا بچه ام کارمو ول کردم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
پس همکاریم. من پرستارم و بخاطر دوتا بچه ام کارمو ول کردم

اخی عزیزدلم چقد عالی منم سوپروایزر ازمایشگاه بودم اوایل پشیمون شدم از اینکه نرفتم چون ۸سال کار کردم برام سخت بود ولی هر چی میره جلوتر ادم اوضاع کرونارو میبینه میبینم بهترین تصمیم و گرفتم تو این شرایط واقعا کار کردن سخته شاید خدا دوسمون داشته

اخی عزیزدلم چقد عالی منم سوپروایزر ازمایشگاه بودم اوایل پشیمون شدم از اینکه نرفتم چون ۸سال کار کردم ...

دقیقا