2777
2789
عنوان

مادرشوهری با تشتی از شیر به دست !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2501 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بیشتر نزدیک شوهرت شو بذار بفهمه دست کیه ! شوهرت که از سرکار میاد برو استقبالش بغلش کن بوسش کن , لباساشو ازش بگیر فوری براش خوردنی بیاز , خودت لباس خوب بپوش ارایش کن به خودت برس هی جلو شوهرت برو اینور اونور بذار چشش بیفته بهت هوایی بشه شب هم هی بهش برس بعدش بگو وای خیلی زشت شد اخه صدامونو مامان میشنوه من خجالت میکشم ! زشته هی این حرفا رو بزن که به امید خدا خودش ماملن جونشو بفرسته خونش 

اره میخوای عکسش بدم خوابیده رو مبل شوهرم هم پایین ‌ یه بچه داریم .دوس داره طلاق بگیریم&nbs ...

آره بفرس کنجکاو شدم ببینم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
2805
منم بعضی وقتا مادرشوهرم با شوهرم اینجوری میکنه پاهاشو چرب میکنه هی میگه اون موقع که مجرد بود فلان کا ...

لیوان لیوان پشت سرهم انواع نوشیدنی میاره

انواع غذا 

و هی بش میگه دده ی گلوم

عزیزوووم 

هرکاری میکنه بگه ببین من به دردت میخورم بیشتر از زنت و هواتو دارم 

دوس داره چون من تو سری خورش نیسم دختر بچه سال از فامیلش براش بگیره .

تو بیشتر نزدیک شوهرت شو بذار بفهمه دست کیه ! شوهرت که از سرکار میاد برو استقبالش بغلش کن بوسش کن , ل ...

پدر علم سیاستین شمااااا 😍

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
لیوان لیوان پشت سدهم انواع نوشیدنی میاره انواع غذا  و هی بش میگه دده ی گلوم عزیزوووم  ...

وا شوهرت چیزی نمیگه خودت چیزی نمیگی 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
وا شوهرت چیزی نمیگه خودت چیزی نمیگی 

شوهرم خب بدش نمیاد یکی هی براش انواع غذا میاره تحویلش میگیره

اما زیر زیرکی مادرش حال منو میگیره .اون باور نمیکنه یا تعصب داره حاضر نیس بهش چیزی بگه .

میگه خونه منه  اینقد اینجا میمونم که ناراحتت کنم بری خونه بابات  و از طرفی جلو شوهرم ...

اصلا دهن به دهنش نشو،بزار اینقدر بمونه تا بپوسه،کم نیاری،حسابی به همسرت برس،پیش چشم شوهرت به این عفریته هم برس.

بیش از حد خوبی نکن
2809