2777
2789

قلبم وایساد من

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااییی ساعت چن؟؟؟من داشتم ورزش میکردم متوجه نشدم😶😶

دور و بر سه و ربع

من رو مبل بودم یه نمه حس کردم ولی نفهمیدم زلزلس

خبر و ک خوندم فهمیدم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

مرزقزوین وهمدان بوده ولی من تهرانم شدیدبودکه

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
من ترجیح میدم از کرونا بمیرم. نه از زلزله😐

زلزله کشنده نیست اگرنترسی اتفاقی نمیفته عزیزم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
آخی چه امضای قشنگی خوش به حالت😍

عزیزم 😍

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

مرز قزوین و همدان اومده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
همدان و قزوین حوالی آوج

واااای باورم نمیشه ساره بیات داره جواب من و میده😅😘

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

من شدید از زلزله میترسم همینجوری توهمش رو دارم 😑😕

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
بسه دیگه نزنید... 😁

باش

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂