2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست

خودت سیم کارت اینا داری؟ زنگ میزنه ب خودت؟

مثلا  بگو  اگه  میدونه شماره مامانته   بگو رفته  بیرون و گوشی  ندارم 

تلفن خونه م  بگو ب وای فای وصله  نمیشه ب اون زنگ بزنی 

چون با وای فای به اینترنت وصل میشم 

یا بگو سیم کارتم دادم  تا ی مدت دست مادربزرگمه و این حرفا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینجوری فک میکنی بهش نده تقلب باید دلی باشه😐😂😂

تقلب باید دلی باشه 🥴🥴😐✌😂😂😂

کاربر پسر هستم ‼ 🔺️🔻 ⚠         کاربری سوم 😒 پس گردنی که اون شب بهم زدی هیچوقت یادم نمیره 😁💕 ممد سیااا فرفری زشتووو 😐🖐 یه عدد شیخ 😕🤤 دیگه منتظر میشم ننم برام زن بگیره 🥴🥴😜 ابجی بزرگم تو سایته خودش حواسش بهم هس با کمال احترام اینکه شما نمیخواد تو کارای‌ من دخالت کنین 😀 دوتا از بهترین دوستام یکی شون عرب و یکی شونم اهل سنت هستن نبینم کسی توهین کنه به نژاد یا مذهب دیگه ای 🤨🤨😒 عادت کردین بهتون دروغ بگن ارع؟ 😑🖐 ظرفیت جواب شنیدن ندارین ریپ نزنین با تشکر روابط عمومی سایت 😝😶😁  اَللّهُمَّ ارزُقنی شَفاعَهَ الحُسَینِ یَومَ الوُرُودِ                                    ?SOHA AFK 😕💔  

هعی  لفت بده  بگو بلد نیستم   دارم  حل میکنم   وایسا دنبال جواب هاشم  

جوابارو دیر بفرست بهش   مثلا ۵دیقه مونده ب  وقت پایان  که دیگه کار از کار گذشته  

بگو ببخشید خودم هم نخونده بودم  آخرای جلسه از این طرف اون طرف نوشتم 

اونم  از جلسه بعد میخونه  و ۰۰۰ یا حداقل میفهمه رو کمک تو نمیشه حساب کنه و یه فکره دیگه به خودش میکنه  

تقلب باید دلی باشه 🥴🥴😐✌😂😂😂

تقلب باید جوری باشه بعدش دوتا رفیق دس بندازن گردن هم و تو حیاط از خنده بمیرن ک چجوری معلمارو پیچوندن😕😒 ن اینکه بیان بگن نمیخام تقلب بدم😒

اگه دلی نباشه باطله🤣😏

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
تقلب باید جوری باشه بعدش دوتا رفیق دس بندازن گردن هم و تو حیاط از خنده بمیرن ک چجوری معلمارو پیچوندن ...

عااا دقیقا 😝😐😂😂

کاربر پسر هستم ‼ 🔺️🔻 ⚠         کاربری سوم 😒 پس گردنی که اون شب بهم زدی هیچوقت یادم نمیره 😁💕 ممد سیااا فرفری زشتووو 😐🖐 یه عدد شیخ 😕🤤 دیگه منتظر میشم ننم برام زن بگیره 🥴🥴😜 ابجی بزرگم تو سایته خودش حواسش بهم هس با کمال احترام اینکه شما نمیخواد تو کارای‌ من دخالت کنین 😀 دوتا از بهترین دوستام یکی شون عرب و یکی شونم اهل سنت هستن نبینم کسی توهین کنه به نژاد یا مذهب دیگه ای 🤨🤨😒 عادت کردین بهتون دروغ بگن ارع؟ 😑🖐 ظرفیت جواب شنیدن ندارین ریپ نزنین با تشکر روابط عمومی سایت 😝😶😁  اَللّهُمَّ ارزُقنی شَفاعَهَ الحُسَینِ یَومَ الوُرُودِ                                    ?SOHA AFK 😕💔  
بگو  خودمم نخوندم رو  کمک من  زیاد حساب نکن   خودمم قراره شانسی  بزنم ...

وای معلومه ت از اوناش بودی ک میگفتی هیچی نخوندم بعد وقتی ما داشتیم درو دیوارو نگا میکردیم میگفتی خانوم اجازه ی برگه دیگه میدین ب من جا ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
وای معلومه ت از اوناش بودی ک میگفتی هیچی نخوندم بعد وقتی ما داشتیم درو دیوارو نگا میکردیم میگفتی خان ...

😂😂😂😂   

آخه منم ی دوستی داشتم مثل همین بود  

منم حرصم میگرفت   که مثلا من  کل شب بیدار  و استرس و  تلاش 

ولی اون  همش رقص و مهمونی و ۰۰۰

منم میگفتم خودمم  نخوندم  والا    قراره تستی ها رو شانسی بزنم و این جور حرفا 

😂😂😂😂    آخه منم ی دوستی داشتم مثل همین بود   منم حرصم میگرفت   که مثلا من ...

😂😂😂😂😂 من همونی بودم ک همش رقص و مهمونی و اینجور حرفا بودم 😂😂😂😂 معدلمم 19و70اومد😂😂