دوستان من از وقتی کلاسام شروع شده همش دارم درس میخونم تلاش میکنم اما دوست صمیمیم اصلا درس نخونده اون وقتایب که من دارم درس میخونم اون یا مهمونیه یا خوابه یا مهمون دارن یا رفتن تفریح یا حوصله نداره اما وقته امتحانات همش انتظار داره من بهش برسونونم همه سوالات با تلفنی منم برا این که دوست صمیمیمه میترسم بهش بگم، نمیگم نارحت بشه بنظرتون حق با منه یا دوست صمیمیمه باید بگم یا اگه حق با منه چجوری بگم فک نکنه من نامردم ولی خیلی سخته تو کل شب نخوابی درس بخوانی طرف خوشگذرونی کنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه اینجوری فک میکنی بهش نده تقلب باید دلی باشه😐😂😂
تقلب باید دلی باشه 🥴🥴😐✌😂😂😂
کاربر پسر هستم ‼ 🔺️🔻 ⚠ کاربری سوم 😒 پس گردنی که اون شب بهم زدی هیچوقت یادم نمیره 😁💕 ممد سیااا فرفری زشتووو 😐🖐 یه عدد شیخ 😕🤤 دیگه منتظر میشم ننم برام زن بگیره 🥴🥴😜 ابجی بزرگم تو سایته خودش حواسش بهم هس با کمال احترام اینکه شما نمیخواد تو کارای من دخالت کنین 😀 دوتا از بهترین دوستام یکی شون عرب و یکی شونم اهل سنت هستن نبینم کسی توهین کنه به نژاد یا مذهب دیگه ای 🤨🤨😒 عادت کردین بهتون دروغ بگن ارع؟ 😑🖐 ظرفیت جواب شنیدن ندارین ریپ نزنین با تشکر روابط عمومی سایت 😝😶😁 اَللّهُمَّ ارزُقنی شَفاعَهَ الحُسَینِ یَومَ الوُرُودِ?SOHA AFK 😕💔
تقلب باید جوری باشه بعدش دوتا رفیق دس بندازن گردن هم و تو حیاط از خنده بمیرن ک چجوری معلمارو پیچوندن😕😒 ن اینکه بیان بگن نمیخام تقلب بدم😒
اگه دلی نباشه باطله🤣😏
ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
تقلب باید جوری باشه بعدش دوتا رفیق دس بندازن گردن هم و تو حیاط از خنده بمیرن ک چجوری معلمارو پیچوندن ...
عااا دقیقا 😝😐😂😂
کاربر پسر هستم ‼ 🔺️🔻 ⚠ کاربری سوم 😒 پس گردنی که اون شب بهم زدی هیچوقت یادم نمیره 😁💕 ممد سیااا فرفری زشتووو 😐🖐 یه عدد شیخ 😕🤤 دیگه منتظر میشم ننم برام زن بگیره 🥴🥴😜 ابجی بزرگم تو سایته خودش حواسش بهم هس با کمال احترام اینکه شما نمیخواد تو کارای من دخالت کنین 😀 دوتا از بهترین دوستام یکی شون عرب و یکی شونم اهل سنت هستن نبینم کسی توهین کنه به نژاد یا مذهب دیگه ای 🤨🤨😒 عادت کردین بهتون دروغ بگن ارع؟ 😑🖐 ظرفیت جواب شنیدن ندارین ریپ نزنین با تشکر روابط عمومی سایت 😝😶😁 اَللّهُمَّ ارزُقنی شَفاعَهَ الحُسَینِ یَومَ الوُرُودِ?SOHA AFK 😕💔
بگو خودمم نخوندم رو کمک من زیاد حساب نکن خودمم قراره شانسی بزنم ...
وای معلومه ت از اوناش بودی ک میگفتی هیچی نخوندم بعد وقتی ما داشتیم درو دیوارو نگا میکردیم میگفتی خانوم اجازه ی برگه دیگه میدین ب من جا ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
😂😂😂😂 آخه منم ی دوستی داشتم مثل همین بود منم حرصم میگرفت که مثلا من ...
😂😂😂😂😂 من همونی بودم ک همش رقص و مهمونی و اینجور حرفا بودم 😂😂😂😂 معدلمم 19و70اومد😂😂