2777
2789
عنوان

خیانت

465 بازدید | 28 پست

امروز گوشی شوهرم دیدم با یکی از اشناهای قدیمی شون یه دختر است خانوادشم با مامان باباش دوست صمیمی بودن 

هی از قدیم به این میگفت مثه خواهرمه پیام هاشون دیدم ملی قربون صدقه داشت قریون بشم داداشی و‌خواهر گلم و این حرفا 

به اسم خواهر برادری این گوه خوریا چیه مود شده؟؟؟؟؟ حالم بهم میخوره دلم‌میخواد برم برینم به دختره چی کار کنم بنظرتون به روی شوهرم بیارم؟؟؟ همین جوری دارم گریه میکنم 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیدا ببخشیدا عذر میخوام رو هردوشون برین😐😐

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
شاید اونقدر موجودی نداشته باشه برای دو نفر .

وااااای مرض نگیری 😂😂😂😂

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

به شوهرت بگو اه اه چه چندش عصبی میشم از این حرفا ازداداش داداش میرسه به یواش یواش

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

خواهرو برادری فقط نسبت خونیه!این چرت و پرتا مثه کلاهه رو سر خودشون میذارن یا بقیه رو خام کنن.به همسرت بگو ولی جوری که فک نکنه نقطه ضعف بذاره روت و علیه خودت استفاده کنه!اعتماد به نفستو حفظ کن

من همین یه دونه ام!