2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت عشق از الیف شافاک کاملا عرفانیه و کمک میکنه آدم بهتر خدا رو بشناسه. کیمیاگر از پائولو کوئیلو ...

ملت عشق خوبه

کیمایگرم بد نیست 

الانم دارم پیش از تو رو میخونم تا اینجا که خوبه

راجب چن تا آدمه که رفتن برزخو دیدن و اومدن خیلی جذاب و ترسناکه😍 منکه کلی متحول شدم باهاش

من کتاب سه قدم تا قیامت رو خوندم خوب بود پس اینم میخونم😍

منم همینطور.نصفه ولش کردم. هم اون هم کتاب راز که میگن فوق العاده ست‌ اصلا باهاشون کنار نمیام

اره منم هردو اینارو فقط اولاشو خوندم

من به قانون جذب اعتقاد دارم کلی هم راجبش تحقیق کردم 

ولی ن در اون حد اغراق امیز

ملت عشق خوبه کیمایگرم بد نیست  الانم دارم پیش از تو رو میخونم تا اینجا که خوبه

آره اون خیلی عالیه دوستش دارم چون مثل رمانتیکای دیگه نیست که تهش به هم برسن و همه مشکلات حل شه و خلاص.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

😍شماخوندین؟ 

هر دو کتاب روبله
اگر دل به کتاب بدید کاملا میشه باهاش ارتباط برقرار کرد ودر طی خوندن کاملا لذت میبرید.
هر دوکتاب جوری نیستند که سطحی خوند و از روش رد شد نیاز به فکر و تامل داره

چطوره؟ یکم توضیح میدین

سلام بر ابراهیم جز کتابای سیره شهداست . خاطرات شهید ابراهیم هادی رو نوشته . بهترین کتابه خیلیم تاثیر کزار . خیلی هم معروفه . حتما بخونش اگه نخونی نصف عمرت بر فناس!!!

من نتونستم باهاش ارتباط بگیرم

این کتاب واقعابی نظیره ولی منم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم😢خیلی دوستدارم حالمو عوض کنم ...بخداهرروز دنبال فایلها وکتابهای صوتی انگیزشیم ولی چه فایده ..چندروزطول نمیکشه بیخیال میشم بازدوباره....

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
2790
2778
2791
2779
2792