2777
2789
عنوان

نی نی سایت ازت گله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 48 پست
خب این واقعا زشت و دور از انصافه گاهی آدم یه مشکلی داره و کسی رو نداره راهکار بگیره یا حتی درد دل کن ...

دقیقا درست میفرمایید

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایده نداره عزیزم خودتو خسته نکن

حداقل فایده هم نداشته باشه حرف دلم رو زدم و سکوت نکردم بزار حداقل بفهمن که ناراضی هستیم نمیشه که سکوت کنیم من واسه خاطر بعضی دوستام میام از جمله خودت 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

@نی_نی_یار_5        

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یارتونم  

کاملا با حرفشون موافقم

@12kim‍ 

بیا رفیق

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

خواهشا بزارید خودمون تایپیک هارو حذف کنیم

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

منم قبلا برا درد دل میومدم اینجا

از وقتی ک حذف برداشتن  

نازشونا بکشین تا حذفش کنن

دیگه کمتر  تاپیک میزنم 

جدیدا هم یاد گرفتن فقط تاپیک خصوصی حذف میکنن

خب من ی یسوال داشتم جواب گرفتم یا نه

دیگ. نیاز نمیدونم تاپیکم باشه

چند بار هم تو حذف تاپیک پست گذاشتم پاکش کنن

ولی میگن چون خصوصی و محرمانه نیست پاک نمیکنن

خیلی بیخود شده. خیلیییییی

@مونا_تهرانی  

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

خب مشکل اینکه خودمون تایپیک رو حذف کنیم چیه؟

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

@نی_نی_یار_3  

انلاینی عزیز دل لطفا جواب بده  

عزیزم ما بارها خودمون این درخواست رو برای مدیریت ارسال کردیم اما متاسفانه ممکن نیست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
حداقل فایده هم نداشته باشه حرف دلم رو زدم و سکوت نکردم بزار حداقل بفهمن که ناراضی هستیم نمیشه که سکو ...

میدونم گلم.

درست میگی از این‌لحاظ ..منظورم اینه که چیزیو تغییر نمیدن متاسفانه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
میدونم گلم. درست میگی از این‌لحاظ ..منظورم اینه که چیزیو تغییر نمیدن متاسفانه

آره دیگه. چه خبرا خودت خوبی؟ تعطیله فردا هوا هم خوبه لعنت به کرونا خیلی دلم میخواد برم بیرون به همسرم گفتم ولی بعید میدونم منو ببره از ماشین پیدا نمیشیم همینجور در حد دور زدن 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی