2777
2789
عنوان

نی نی سایت ازت گله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 48 پست
چرا من بوذم و داشت 

نه نداشت 

اونموقع هم نميشد تاپيكامونو خودمون پاك كنيم بايد ميداديم به يكي از ني ني يار ها

شايدم من يادم نيست 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چندین بار به نی نی یارا پیام دادم و ازشون انتقاد کردم اما هر بار خودشون رو قایم کردن و جواب ندادن ...

بضیا الکی گزارش میزنن تاپیکمونو وکاربریو میبندن نی نی یار اصلا محل نمیده😠

من مسلمان دیدمُ کافر شدم...
اخ گفتی یادمه من یه بار با یه خانم بحثم شد نگو رفته تاپیکامو خونده اومد از کل تاپیکم به عنوان اتو اس ...

خب این واقعا زشت و دور از انصافه گاهی آدم یه مشکلی داره و کسی رو نداره راهکار بگیره یا حتی درد دل کنه فقط یه گوش شنوا میخواد و ممکنه بعد چند روز هم رفع بشه ولی یه عده فضول میان و اونا رو شخم میزنن. اگه قرار نبود بتونیم اینجا درد دل کنیم چرا توی دسته بندی تاپیک ها آیتم درد دل رو گذاشتن؟؟؟؟ 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
اصلا حرف سر تاپیک نیست جانم خوب نگرفتی میگم بحث سر اینه که به حقوق کاربر اهمیت داده نمیشه چرا صورت م ...

باید خودتو با شرایط وقف بدی درست مثل اوضاع مم.لکت

که چجور داری ادامش میدی . من حرف شما رو کاملا قبول دارم ! ولی اگه میخواستن انجام میدادن . وقتی هم پذیرفته نشه مجبوری وقف بدی

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

@مونا_تهرانی  

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

کاش بخش خصوصی به جای اینکه از اول شروع بشه از جدیدترینش شروع میشد ک اینهمه نریم پایین

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911
بضیا الکی گزارش میزنن تاپیکمونو وکاربریو میبندن نی نی یار اصلا محل نمیده😠

اینم واقعا مسخره است یادم رفته بود بگم مثلا من یه بار با یکی سر کرونا بحث کردم نمیدونم چرا کشید به شهید و شهادت و قاسم سلیمانی و... منم دفاع کردم منو قطع دسترسی کردن بعد که با یه کاربری دیگه پرسیدم چرا گفتن ما مقصر نیستیم گزارش خوردی آخه شما حتی نمیتونی تو لغو عضویت کاربر هم کاری کنی این چه معنی میده احتمالا دیگه کلا برم از اینجا 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

عزیزم مسئولین محترم سایت فقط و فقط ب فکر پر کردن جیب خودشون هستن و نظر کاربرا اصلا براشون مهم نیست.

عضویتم مبارک...خودم میدونم بزرگوار...ولی شما هم بدون ک کاربر قدیمی هستم(کلانتر-سایت)...از گرونی و اوضاع نابسامان مملکت انتقاد کردم،تعلیقم کردن...خدا رو شکر ک با ترکیدن من،همه چیز سر و سامون گرفت و اوضاع گل و بلبل شد.نگو کلید حل همه ی مشکلات دست منه بی عرضه ی بی تدبیر خرفت بوده و خودم خبر نداشتم.

فایده نداره عزیزم خودتو خسته نکن

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹