2777
2789
عنوان

نی نی سایت ازت گله دارم

484 بازدید | 48 پست

من کاربر امروز و دیروز نیستم اولین بار سال 89اینجا عضو شدم خیلی دوست های خوبی اینجا پیدا کردم که هنوزم باهاشون در ارتباط هستم کلی کاربر اومدن و رفتن و من هنوزم میام و سر میزنم اما تنها چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینجا هیچ احترامی به حقوق کاربرا قائل نیستن 

چرا ما نباید بتونیم تاپیک ها رو حذف کنیم؟؟؟ 

برای مثال حالمون بد بوده یا به هر دلیلی یه تاپیکی زدیم چرا نباید خودمون مدیریت کنیم تا یه عده سواستفاده گر شخم بزنن تاپیک ها رو تا یه آتو پیدا کنن و بکوبن تو سر ما؟؟؟؟؟ 

من به کسی اینجا جواب پس نمیدم ولی اینا حق الناس هست ما از سر تنهایی بی کسی یا حتی از سر دلتنگی کلی حجم می‌خریم میایم اینجا اونوقت شما حتی حاظر نیستی این تبلیغات چندش رو کم کنی 

فقط موندین یکی حرف حق بزنه قطع دسترسی کنین 

کجای مملکت درسته که من از اینجا گله دارم 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

اين مسئله ته نداره خودتم خسته نكن عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين مسئله ته نداره خودتم خسته نكن عزيزم

از چه زمانی این آپشنو برداشتن از سایت؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
قبل از اینکه تاپیک بزنید . فکر کنید که بازگو کردنش درست تره یا نگفتنش! شما که با شرایط اینجا آشنایی ...

اصلا حرف سر تاپیک نیست جانم خوب نگرفتی میگم بحث سر اینه که به حقوق کاربر اهمیت داده نمیشه چرا صورت مساله رو پاک کنیم

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
از چه زمانی این آپشنو برداشتن از سایت؟

از اولم نداشت فكر كنم

يعني از سال ٩٣ كه من بودم نميشد خودمون حذف كنيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره ولا کاش ی جمله ک نوشته حذف کنار تاپیک ها باشه خیییلی خوبه😣

قبلا بود

از اولم نداشت فكر كنم يعني از سال ٩٣ كه من بودم نميشد خودمون حذف كنيم

چرا من بوذم و داشت 

اخ گفتی یادمه من یه بار با یه خانم بحثم شد نگو رفته تاپیکامو خونده اومد از کل تاپیکم به عنوان اتو استفاده کرد و باهاش همه اش منو میکوبید و مشکلاتی که تو تاپیکا مطرح کرده بودم رو به رخم میکشید 

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

قبلا داشت گزینه حذف تاپیک

و هیچ اتفاقی هم نیمفتاد 

حداقل وقتی می دی بعضی کاربرهای گیر که می خوان حرف خودشون و به زور با بی ادبی به تو دیکته کنن راحت حذف می کردی از شر زبون تلخشون  راحت میشدی 

من نمی دونم چرا این کار و می کنند 

منم اعتراض دارم

دنیا اونقدرها جدی نیست