2777
2789
عنوان

بچها ابرومون رفتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 57 پست
چرا داره. ایرانیام‌کامنت میذارن براش

عه ندیدم برم پیداش کنم😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب خریه چرا گفته 

خودشیرینی نشانه بارز ایرانی بودنه خب

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا اگ واقعا بتونه ثابت کنه و گلبهار ب سزای عملش برسونه ک خوبه دستشم درد نکنه

اگه درخواست رسمی بده مسئولین نی نی سایت مجبورن بدن عکسها و تلفن یا ایمیل خانم رو

فکر کنم هیچ جای دنیا مثل ایران ادم فروش نداره حالا اون بلاگر بهشون حایزه داد؟بیشتر از گلبهار خودتونو مسخره میکنه ک انقد پشت همو خالی میکنید ....شما همونایی هستید ک سر ملاس میگفتید خانم اجازه فلانی داره ادامس میخوره 

واقعا اینجا اینهمه بحث مادرشوهر داغ بی دلیل،نیست انقد ک از خواهر شوهر و جاری حرف کشیدید ب شوهر گفتید شده این ........

انسان_باش# یم

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
آخه این خود شیرینی نیست با دست خودش ایرانی ها رو خراب کرد همینجوریش اسممون بد در رفته

هست عزیزم وگرنه روزی صد تا تاپیک دروغ میزنن اینجا آخه این چه کاریه همین دیشب یه بچه کلاس دهم الکی تاپیک زده که شوهرم شیشه ایه میخوام بچه ام رو بندازم چکار کنم 

اگ ترکیده باشه بازم عکساش و ایمیلش اینا هس؟

حتما هست

چون یه نفر به من گفت نی نی یار من رو الکی ترکونده 

به نی نی یار گفتم گفت که الکی نبوده خ حتما دیده وگرنه مگه یاد آدم میمونه

😂😂😂😂😂😂😂ولی خدایی دوسدارم گلبهار ب سزای عملش برسه 

اون اصلا شکایت نمیکنه و اصلا براشون این چیزای چرت مهم نیست شکایتم کنه هیچ اتفاقی نمیفته یه جریمه نقدی ولی ابرو نداشتمونو اونجا هم بردید

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
کبرا برای ایرانیا کامنت گذاشته ک ب اون خانوم بگین ازش شکایت میکنم شوهرش پلیسه

بابا از اول بگو 😂اصل ماجراچی بوده

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم