2777
2789
هیچوقت در نهایت مثل سرماخوردگی عادی میشه

اره خب اونموقع دیگ دارو و واکسنش هس ولی الانا شنیدم یه خانم ۳۷ ساله ک کرونا گرفته بعد یه هفته یهو حالش بدشده تنگی نفس گرفته تا بردنش بیمارستان و اکسیژن دادن و.. فوت شده شوهرشم دو روز قبلش بخاطر کرونا مرده بود 😔

خیلی بده اینجوری که

چرا؟! 

سرماخوردگی الان ی چیز عادیه دیگه

دو تا قرص و شربت و نهایت ی امپول میزنیم اوکی میشه

اونم همینجور

داروش میاد و عادی میشه

سرماخوردگی و انفولانزا هم ی زمانی خیلی کشته داده

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره خب اونموقع دیگ دارو و واکسنش هس ولی الانا شنیدم یه خانم ۳۷ ساله ک کرونا شده بعد یه هفته یهو حالش ...

اره الان که اصلا معلوم نیس چی میشه

ولی اخره اخرش عادی میشه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
چرا؟!  سرماخوردگی الان ی چیز عادیه دیگه دو تا قرص و شربت و نهایت ی امپول میزنیم اوکی میشه او ...

سرما خوریو محل ندی خوب میشه خودش بدون دارو

ولی کرونا هم میکشه هم اثر میذاره رو ریه

سرما خوریو محل ندی خوب میشه خودش بدون دارو ولی کرونا هم میکشه هم اثر میذاره رو ریه

اره هر بیماری ی جوره دیگه

مثلا انفولانزا

اهمیت ندی خوب نمیشه نیاز ب دارو درمان داره

ولی مثل اون اولاش نیس ک کشته زیاد بده