غریبانههه مدیر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3040 عنوان به وقت دلتنگی...🚶♂️💔 | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست ترانه# برگرد دوباره پیشمبی تو من دیوونه میشمنمیدونی که چقدر هواتو دارمعطریو که جا گذاشتیزخمی که تو سینه کاشتیمن تموم یادگاریاتو دارمبرگرد دوباره میشمکه دارم دیوونه میشمبس که تنهایی نشستم پشت شیشهبرف و بارون که بیاداین زمستون بیادمیدونی تنهاییام چند ساله میشه......😔😔😔😔💔💔💔🖤🖤🖤 من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃 1399/08/03 | 03:27 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 میدونم😅🤦♂🌺فقط دلم برا خودم میسوزه😐😂 دل سوختن نداره کهباید خوشحال باشییکی ک موندنی نبودع رفته و در عوض کلی تجربه داده بهتیادش بخیر اون وقتا من همش اهنگا رقص و قری میزاشتم وقتی یادش میفتادم 😂😂😂😂 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
غریبانههه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3040 دل سوختن نداره که باید خوشحال باشی یکی ک موندنی نبودع رفته و در عوض کلی تجربه داده بهت یادش بخ ... اها😂🌺 من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 اره عاشقه ولی عاشق اون ادم سابق باید بیخیالی طی کرد وگرنه واقعا ادم دیوونه میشه دیوونگی عالمی دارع.....من مدتهاست اینجوریم 😊 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 دیوونگی عالمی دارع..... من مدتهاست اینجوریم 😊 میگذره این روزاتی روز ب حال الانت میخندی به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
غریبانههه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3040 دیوونگی عالمی دارع..... من مدتهاست اینجوریم 😊 اوف لعنتی من بغضم گرفته چرا🙁😒😔💔 من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 اها😂🌺 یس 😂😎😎 به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 میگذره این روزات ی روز ب حال الانت میخندی ارع میگذره...سخت اما میگذرع❤❤❤ ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
غریبانههه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3040 میگذره این روزات ی روز ب حال الانت میخندی همه همینو میگن😓ما میخوایم الان خوشحال باشیم😔 من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
غریبانههه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3040 ارع میگذره... سخت اما میگذرع❤❤❤ بخدا ما بچه ایمما رو به چه عاشق شدن😓 من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 اوف لعنتی من بغضم گرفته چرا🙁😒😔💔 چون بغض دارع گاهی...🖤 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 همه همینو میگن😓 ما میخوایم الان خوشحال باشیم😔 الان خوشحال بودن فقط یه اراده قوی میخواد ک هرکسی ندارهکار سختی هم نیست و اتفاقا چون راحته هیچکس سمتش نمیره به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 بخدا ما بچه ایم ما رو به چه عاشق شدن😓 ..............................................................حرفی ندارم.....! ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
غریبانههه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3040 الان خوشحال بودن فقط یه اراده قوی میخواد ک هرکسی نداره کار سختی هم نیست و اتفاقا چون راحته هیچکس سم ... چی بگم😓 من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
غریبانههه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 3040 ............. ..................... ............................ حرفی ندارم.....! حقیقته دیگه😔🙁دو تا بچه بیس ساله عاشقش شدن😂خب معلومه نتیجه اش چی میشه🙁😂😂 من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
رهگذر۲۰۲۰ عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 4301 چی بگم😓 چه بگویم، نگفته هم پیداست... غم این دل، مگر یکی و دوتاست... ایشالا زودتر برسید ب اون ارامشه ک ب الانت بخندی به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (: میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟! مرسی گلی