2777
2789
حالا ایشالله که چیزی نشده باشه  ولی بنظرم زودتر برو دکتر ازمایشی جیزی ببینه چیزی نشده باشه

نمیخوام بدون قرص اورژانسی خوردم ولی چجوری بهش بگم برام آزمایش بنویس؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر استرس بهم وارد کردی نصف شبی دختر😂😭

اخه گفتم که این دوست بیچاره منم همینطوری پیش یه دکتر نالایق رفت که الان بدبختش کرده 

صبح و شبش شده گریه 

چون دیدم چقد بده دوست ندارن برا هم جنس های خودم از این مشکلات پیش بیاد

نمیخوام بدون قرص اورژانسی خوردم ولی چجوری بهش بگم برام آزمایش بنویس؟

بهش بگو پریودام چند وقته عقب جلو نیشه مرتب نیست برام چکاب کامل بنویس خدایی نکرده چیزی نشده باشه 

دیگه خودش راهنماییت میکنه که سونو نیاز داری یا آزمایش

چقدر استرس بهم وارد کردی نصف شبی دختر😂😭 اخه گفتم که این دوست بیچاره منم همینطوری پیش یه دکتر نالا ...

معذرت میخوام کسی نداشتم ازش بپرسم گفتم اینجا بپرسم

قرص اورژانسی مصرف کرده بود دوستتون؟

معذرت میخوام کسی نداشتم ازش بپرسم گفتم اینجا بپرسم قرص اورژانسی مصرف کرده بود دوستتون؟

نه قرص اورژانسی مصرف نکرده بود 

باردار نمیشد رفت پیش یه دکتر تحت درمان قرار گرفت 

نمیدونم دکتره واقعا دکتر بود یا نه !انقد به این بدبخت لتروزول و آمپول داد برا بارداری یک سال پشت سر هم 

این بنده خدا تمام تخمدان هاش پره کیست شده بود و عفونت دکترشم تشخیص نداده که دیگه نباید این قرص رو بخوره تا اخرش گفتن رحمش باید کامل در بیاد وگرنه عفونت میزنه به جاهای دیگه .

این چیزی بود که خودشون تعریف کردن

کلا منظورن این بود ادم ها دیگه راهنمایی درست نمیکنن 

خود من اگر دکتر برام دارویی بنویسه حتی مسکن 

انقد تو اینترنت و کتابا تحقیق میکنم که برای چیه و به چه درد میخوره و چه ضرر هایی داره بعد مصرف میکنم 

به این دکترای امروزی نمیشه اعتماد کرد

کلا منظورن این بود ادم ها دیگه راهنمایی درست نمیکنن  خود من اگر دکتر برام دارویی بنویسه حتی مس ...

درست میگی واقعا من خودم پریودم نامنظم پارسال تو بهمن استفاده کردم هفت روز بعدش پریود شدم دیگه پریود نشدم تا فروردین 99 

تو شهریورم باز خوردم هشت روز بعدش پریود شدم تو مهر پریود نشدم زیاد جدی نگرفتم گفتم مثل پارسال باز دیر میشم

بعدش رابطه داشتم که باز استفاده کردم اونم اشتباهی 

آره چون رابطه امم اونجوری نبود منی داخل واژن ریخت بشه

خب قطع دسترسی میشیاا 😶😶

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌