2777
2789
عنوان

تاپیکه ها😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا فقط دوتا😐😂

نه اقا دروغ نگو سه تا ...یکی خواهر شوهر یکی مادر شوهر یکی هم اون عکسه🤭🤭😅😅😅

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
یکم دقت کن تاپیک هارو شورشو در آوردن 

بله من حق میدم وقتی د نفر با هم کار دارن باید برن خصوصی نه اینکه تاپیک بزنن. ولی وقتی بحث خبر دادنه خب دیگه اطلاع رسانیه و شاید نظر دادن دیگه لازم نباشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
قطعا باید همین کارو کرد ولی اعصابم بهم ریخت

من همین الان تاپیک زدم و گفتم گزارش بزنید تاپیکای چرت و پرتو که دیگه کسی تاپیک الکی نزنه

خیلی گرارش بخورن تعلیقم‌میشن

این میشه درس عبرت براشون

اون خواهر شوهرعه خاطره بود⁦☹️⁩😂😂😂😂😂قبول نیس

خدا نکشتت😅😅😅

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من همین الان تاپیک زدم و گفتم گزارش بزنید تاپیکای چرت و پرتو که دیگه کسی تاپیک الکی نزنه خیلی گرارش ...

خداکنه

شورشو در آوردن همش یه کلمه ای تاپیک میزنن

یه عنوان میزنن بعد دروغ گفتم

چرت و پرت

اعصابم خورد شد

واقعا که خوشتون میاد مسخره کنید؟ بهتره بدونید قبل از توهین به شعور ما شعور خودتون میره زیر سوال

عزیزم من خیلی تاپیک نمیزنم،اگه به تاپیکامم توجه کنی،واسه چن ماه پیشه،من معمولا خواننده خاموشم،چون حوصله بحث کردن ندارم،یه امشب دوتا تاپیک زدم،حالا اکه شما ناراحت شدین،ببخشید،من نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم⁦❤️⁩