2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله عزیزم بعدش زود نیس پنج هفته ب نظر من هفت هفتت شد برو

واسه دیدن ساک هست ، من چون سابقه سقط دارم بهتره پیگیر وضعیتم باشم

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
اها رفتی؟

آره عزیزم رفتم ساک رو دید توی رحمم و واسه ده روز دیگه نوبت داد که من یکم دیرتر میرم که خیالم راحت شه .. میگم من طبق پریودم ۵ هفته بودم سونو گفت ۴ هفته و ۴ روزمه این فاصله نرماله؟ 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
آره عزیزم رفتم ساک رو دید توی رحمم و واسه ده روز دیگه نوبت داد که من یکم دیرتر میرم که خیالم راحت شه ...

خب ب سلامتی اره اگر یک هفته اشکال داشت مشکل بود دکتر هیچی نگفت؟

خب ب سلامتی اره اگر یک هفته اشکال داشت مشکل بود دکتر هیچی نگفت؟

نه چیزی نگفت فقط گفت ده روز دیگه بیا واسه سونوی بعدی