2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین😔😣

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 46 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه بار تو نت خوندم کسانی که سنگ لوزه دارن     دهانشون بو میده  گفته بود دهانت رو باز کنی ته حلقت میتونی ببینیش 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
مشکل معده نداری؟ یا دندون پوسیده؟ رو زبونتم مسواک میکشی؟

اره گلم.ولی احساس میکنم دندون خراب دارم که دفعه آخر دکتر بهم گفت ظاهر هیچ مشکلی نداره باید فردا برم برام عکس بنویسه چون درد هم میکنه جوری که مسواک و روش میکشم تیر میکشه.مشکل معده خبر ندارم‌.اره رو زبونمم میکشم به این چیزا خیلی اهمیت میدادم.ولی امشب شوهررم چون خونه مامانش اینا بودیم گفت شاید گشنته و خجالت میکشی گفت گشنته چیزی میخوری یا برم برات یچی درس کنم یا برم مغازع منم بعدش گفتم نه گشنم نیس  و اون خابید و من الان قلبم داره تیر میکشه😔

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
ممکنه معده تون مشکل داشته باشه ربطی به دهان و دندان نداره

از کجا متوجه بشم؟

گریه چرا؟ فردا که داری میری دکتر مشکل یا از دندونه یا از معده 

بالاتر توضیح دادم گلم ببین😔شوهرم با دلسوزیش اومد دلمو اتیش زد لابد چقد  بو میداد که اینطور بهم گفت😔قبل ترشم مسواک زده بودم اخه

اره گلم.ولی احساس میکنم دندون خراب دارم که دفعه آخر دکتر بهم گفت ظاهر هیچ مشکلی نداره باید فردا برم ...

خوب خرابه دندونات

تو عکس معلوم میشه

عصب کشی میخواد

درست میشه عزیزم غصه نخور

منم یه ماه پیش عکش گرفتم تمام دندونام پوسیدست پرسیدم چرا میگه ویتامین دی و کلسیمت کمه

با سینوزیت داری یا معدت مشکل داره یادندونات در ظاهر سالم ولی عفونت دارن

ظاهر مشکل نداره دکترم گفت ولی درد داره دندونم قبلم سینوزیت داشتم الان از کجا باید بفهمم دارم یا نه اخه خیلی وقت پیش سرم درد میکرد و علائم داشتم الان هیچی از کجا بفهمم

اسید معده ات زیاد نیس؟ سوزش معده نداری؟ یا سوزش مری؟

نه گلم😔دارم دق میکنم

شاید دندون خراب داری منم مرتب مسواک میزنم ولی دندون خراب دارم 

فردا میرم دندون پزشکی😔