2777
2789
عنوان

خوشحالم ک توتاپیک بهارگریه نکردم😂😂بیاین بهش فحش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تاپیک پر بازدید رو بخون

تعطیییییله که

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

بکشید_بیرون#  

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
حال نداشتم یه حسی بهم میگفت ولش کن 😂😂😂سه بارم رفتم تو تاپیک ولی نخوندم😎😂

شانس اوردی

تورکم💪کاربرجدیدنیستم کاربرقلبیموترکوندم خیلیم پشیمون شدم الان با کاربردیگه اومدم ک پیشتون باشم😑😐😐�
کیا اصلا نخوندن لایک کنن ببینم چند نفریم 😎😎

من نخوندم وای از تامیک های بقیه شنیدم که یه خانومی بنام بهار همسرشو از دست داده همین

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اخیی

خیر نبینه..

ی سوال

شما واقعا عاشق مادرشوهرتونین؟😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😂😂😂😂😊اره سرکاری بوده

چه با جزیییات جریان سقط وحاملگی تعریف کرد...تازه من گفتم خااااک برسرم که هیچی یادم نیس

..ببین مردمو🥺🥺

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿