2777
2789
عنوان

مشکل جدیده من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست
میدونمااا یساعت بیشتر زمان نمیبره اما انقد تنبل شدم ک اصن نمیتونم پاشم خونه رو میبینم میخام گریه کنم

واقعا سختمه من درکت میکنم انگار پاهام وزنمو تحمل نمیکنن.

قرص دمیترون هم میخوری؟

مادر یه نی نی 👶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرشوهرت چ پروعه ولش کن بگو مگه خودم چیزی خوردم ک ب توندادم

انقد فتنه س ینی من هرسری باشوهرم بخثم شده ی سرش ب اون وصل بوده

خودشم پیر نیس ک بگم نمیتونه اشپزی کنه فقط عادت کرده ب مفت خوری

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
به خواهرت یا مامانت بگو بیان کمکت کنن 

خاهرام جفتشون بچع کوچیک دارن مامانمم از دلم نمیاد بیاد خونه ی من کار کنه اصلا نمیتونم

میدونمااا یساعت بیشتر زمان نمیبره اما انقد تنبل شدم ک اصن نمیتونم پاشم خونه رو میبینم میخام گریه کنم

بجا فکر کردن ب این که نمیتونی با خودت تکرار کن ک میتونی اگه عادت کردی تا اخر بارداری همینجوری میمونی کل انرژی منفی رو از خودت دور کن توام ک کسیو نداری کارتو انجام بده خواهر من تا روز اخر بارداری ک بردنش بیمارستان خودش بخدا روز اخر غذا درست کرد بعد رفت بیمارستان بچه اولشم بود 

انقد فتنه س ینی من هرسری باشوهرم بخثم شده ی سرش ب اون وصل بوده خودشم پیر نیس ک بگم نمیتونه اشپزی کن ...

چه عوضیه 

دختر نداره ؟

اگه داره بگو سوهرت زنگ بزنه بیان چن وقت پیشش 

سفت وایسا بگو نمیتونم 

بگو خودمم از گشنگی بی حالم ولی نمیتونم چیزی بخورم 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
فوت

عزیزم خب نمیشه که شما هر روز براش غذا بپزی، زن و شوهر صلاح هم میرن، یروز غذا میپزن، یه روز حاضری میخورن...

بنظرم باید شوهرت حلش کنه بهش بگو یا پدرش زن بگیره یا خدمت کار، یا مثلا شما هفت۶ ای دو بار بهش غذا بدی آخه نمیشه که هر روز هر روز...

بقیه خاهر برادرا کجان؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

واقعا سختمه من درکت میکنم انگار پاهام وزنمو تحمل نمیکنن. قرص دمیترون هم میخوری؟

نه قرص نمیخورم میدونی کلا شاید دوبار بالا اوردم 

اما همش حالتشو دارم دهنم تلخ بی حالم افسردم شدم فک کنم تازگیا سرمام خوردم

همينارو به شوهرت بگووو جلو شوهرت شرو كن غذا پختن و عق بزن تا حساب كار دستش بياااد

میدونه بابا دیده بنظرم خودش جوابشو داده اومد بمن گف گفتم مگ خودم خوردم ب اون ندادم هیچی نگف

خودش اصن مشکلی نداره فقط باباش داستان شده

بجا فکر کردن ب این که نمیتونی با خودت تکرار کن ک میتونی اگه عادت کردی تا اخر بارداری همینجوری میمونی ...

اخی چقد سخت

مرسی از حرفات 

چه عوضیه  دختر نداره ؟ اگه داره بگو سوهرت زنگ بزنه بیان چن وقت پیشش  سفت وایسا بگو نمیت ...

ن شوهرم تک فرزند بخدا انقد بی درکه چند روز پیشا اومده شوهرم نبود جلو من سیگار میکشید منم حساس مردم زنده شدم نشسته جلو در درم باز گذاشته  بدتر بوش پخش شد تو خونه