2777
2789
عنوان

دخترا تشریف بیارین ب یکی میخام بگم دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5803 بازدید | 436 پست
بانمک

ادعایی ندارم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب تو چ

حرف خودمو ب خودم نزن مشکلل دار/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خب ؟؟؟؟نتیجه اخلاقی؟

با تو ب هیچ نتیجع ای نمیشع رسید/

عجیبه این همه مقاومت دربرابر فهمیدن

برای منم عجیبه این همه مقاومت شما دربرابر فهمیدن

من دارم میگم کار شما از اساس اشتباه 

بهتون توضیح دادم دوستی بین دختر و پسر معنی نداره مگراینکه واقعا طرف رو برای ازدواج بخوای

من نگفتم بزور عاشق کسی شو فقط گفتم،اگر کسی رو برای ازدواج نمیپسندی از همون اول سمتش نرو،که دچار این مشکلات هم نشی،

والا نمیدونم دیگه چطور توضیح بدم بخدا

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
خب حوصله تو ندارم...فعلنت

ن ک من خعلی حوصلتو دارم/

از خدامع بری/

برو برنگردی/

از کجا میدونی ترو دوست داره؟؟مگه تو صورتت گفته شاید از دوستت خوشش نیومده که ردش کرده 

توهم# عشق و عاشقی نزنیم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
ما عقایدمون متفاوته ب هیچ نتیجه ای نمی رسیم

بله درسته کاملا

صد نفرو امتحان کنید شاید یه روز عاشق یکی شون شدید 

البته شاااید(انقلابی های مملکت)

موفق باشی😊

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷