2777
2789
عنوان

پیشنهاد اسم....وووییییی چقدر تاپیک زدم 😦😦😦😦😦

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 59 پست

عاشق پیشنهاد دهنده ها شدم

بزار سنگ صبور 

بزار راه روشن 

بزار عافیت

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

براچیت

عزیزم من بیمار هستم میخوام برا بیماریم ی اسم بزارم 

که تو خلوتم باش حرف بزنم😓😓😓😓😓

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

شاسگول😜

یا هم اسکول 😐😂

اسم های قشنگین😎😜

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
سرطان خون 😞 دوست ندارم ب این اسم نام ببرم 

الهی 

عزیزم انشالاه شفا بگیری 😘😘😘😘😘

یکی از کاربرا گفت امید  همون امید خوبه عزیزم 🌺🌺🌺🌺هر روز امیدتم بیشتر میشه😘😘 

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️

چقدر اسم هاتون باحال اند😍

😓😓😓😓😓شما هم عین داییم نگین خل شدما .بلاخره شبی نصفه شبی خواستم حرف بزنم ی اسمی داشته باشه 

😓😓😓😓😓داییم میگه خل شدی روانی شدی😦😦😦😧😧😥😥

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

😐😐😐😐😐😐اسمشو بزار عمقزی😑😑

فان.بود#  

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
شاسگول😜 یا هم اسکول 😐😂 اسم های قشنگین😎😜

😃😃😃😃😃😃😃😃😃

😃😃😃😃😃😃😃😃😃

گلم هول کردی؟ترسیدی؟رفتارت غیر عادیه آخه فدات شم😔😩😩

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
😐😐😐😐😐😐اسمشو بزار عمقزی😑😑 فان.بود#  

😆😆😆😆😆😆عزیزم اشکال نداره اسم ها را مینویسم هر روز ی چیز صداش میکنم😉

گلم هول کردی؟ترسیدی؟رفتارت غیر عادیه آخه فدات شم😔😩😩

یعنی چی 

ن  آخه میدونی تو هم عین داییم میگی ها😯

میخوام کنار بیام میخوام حرف هام را بنویسم ی اسم براش بزارم . 

اگر بعدا خوب شدم اون دفتر را مرتب بخونم که یادم نره 

اگر هم ...... خانوادم بخونند 😞

دیونه نشدم ها