2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐وا این حرفت درست نیست خیلی از بینی ها مشکل دارن تفسی قوز زیاد انحراف خیلی به اعتماد به نفس بعضیا ک ...

عزیزم حرف شما کاملاااااا درست من خودم با قوز و انحراف و اینا کاری ندارم اینا به نظرم واجبه که جراحی کنن،اما دوروبر خودم زیاد دیدم که بینیشون مشکل نداشته و از روی «مد» و خودنمایی اینکارو کردن و الان بینیشون از حالت عادی خارج شده😐😐😑😑😑😑

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
عکس بده عزیز😑😑آخه چرا تو کار خدا دست می‌برید 😔😔

علم براي راحتي ادما پبشرفت ميكنه

وگرنه نبايد سرطان و هزار تا مريضي ديگم گرفتيم دكتر بريم

چون اگه درمان بشيم تو كار خدا دخالت كرديم!

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
عزیزم حرف شما کاملاااااا درست من خودم با قوز و انحراف و اینا کاری ندارم اینا به نظرم واجبه که جراحی ...

اونا بیمارن خدایی چون عمل عروسکی فانتزی اینده همش دردسرو بدبختیه😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
علم براي راحتي ادما پبشرفت ميكنه وگرنه نبايد سرطان و هزار تا مريضي ديگم گرفتيم دكتر بريم چون اگه د ...

عزیزم این کاملا متفاوته،گاهی دوروبر خودم میبینم افرادی که خوشی زده زیر دلشون میرم بینی طبیعیشون رو از حالت زیبا خارج میکنن😐😐😑حالا هر کس نظری داره اینجا هم سایت تبادل نظره و نظر هر کس برای خودش محترم!!😊😊😉 ولی سرطان و بقیه بیماری ها کلا امرش متفاوته گلم😉😉

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
اونا بیمارن خدایی چون عمل عروسکی فانتزی اینده همش دردسرو بدبختیه😐

منم منظورم همینه گلم😉😉👍

منم تو همین موندم عمل به این سختی چرا اینقد راحت همه میرن

من تقریبا هر تاپیک عمل بینی باشه میرم و میپرسم همه گفتن عالی بود حتی دکتر خودمم گف خیلیا بعد عمل بهم گفتن اگه میدونسیم انقد راحته زودتر عمل میکردیم فقط به من گف بابت کبودیای دورچشم اینا استرس نداشته باش طبیعیه

خوشحالم به تفاهم رسیدین    

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 نه من این خانم رو خیلی دوست دارم تاپیکاشو دنبال میکنم دلم نمیاد اذیتش کنم