2777
2789
عنوان

چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 27 پست
باید تحقیق کنیم ببینیم کتایون و گیتا دیگه خواهر ندارن ب رایان هم بدن😂😂 رایان وسط ابروهاشم رفته ها ...

کتایون و گیتا ک مامان و خالشن دیگه خواهرشون رو ک نمیتونن ب رایان بدن😅

اوووووف ن اصلا همین ابروها دل منو برده🤣🤣 الکی 

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
کتایون و گیتا ک مامان و خالشن دیگه خواهرشون رو ک نمیتونن ب رایان بدن😅 اوووووف ن اصلا همین ابروها د ...

اععع راس میگیا والا از بس مخ زدن اینا عالی بوده من گفتم الان یکی دیگشون هم مخ اینو میزنهه😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اععع راس میگیا والا از بس مخ زدن اینا عالی بوده من گفتم الان یکی دیگشون هم مخ اینو میزنهه😂😂😂😂

فعلا ک تارا مخشو زده خواهر😄 

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
اوکی یادم اومد خاک تو سرش من ک از تارا خوشکل تر بودم😂😂😂بنده خدا منو هنوز ندیده بود رفته تارا رو ن ...

تارا خانوم دکتره🤣🤣

همایون شجریان 😎

انگار خوندم با سحر دولتشاهی نامزد شده 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤