دماغ من و مادرشوهرم زشته و بزرگ.بعد چندبار جاریم هی کنایه زد مردا چطور عاشق زنای دماغ گنده میشن؟!البته قیافم بد نیستا ولی چند بار غیرمستقیم مسخرم کرده حالا دیدم رفته پرسینگ بینی زده..ک یعنی بگه دماغ من خوشکله و...من اصلا خـوشم نمیاد ولی از طعنه هاش بدم اومد..مثلا گفت خواهرم گفته توکه دماغت کوچیکه و خوشگل نگین بهت میاد دماغ گنده ها نمیتونن بزنن.رفته خونه پدرشوهرمم گفته من همه میگن دماغم خوشکله دیگ حیف بود نگین.نزنم..لزومی داره همه رو متوجه عیب صورت من بکنه؟!
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
نود درصد ایرانیا دماغاشون بزرگه دماغ بزرگ ک عیب نیس شوهرم میگفت تو یکی ازکشورا ک الان یادم نیس هرچی دماغ بزرگ تر باشه زیباتری،این ما ایرانیا هستیم ک ازبس دماغ بزرگ میبینیم روی میاریم ب عمل بینی ودماغارو نخودمیکنیم فانتزی ،ولی یه چیز دیگه شما اگه بینی تو دوس نداری میتونی عمل کنی پس تو خیلییییی زیبایی عزیزم
والا به خدا 😂😂 ولی من هیچی نمیگم. اصلا برای سینه هاش مسخرش نکردم. خودم چشام رنگیه فقط دماغم یکم بزرگه ولی در کل به صورتم می خوره. ولی اون سینه هاش بزرگه خیلی تو چشمه.
هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏