2777
2789
عنوان

کی شجاع تره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 35 پست
اونی که جدا میشه به نظرم فقط فرار کرده از مشکلات و ترسو تره  به نظرم اگه میشه درستش کرد زندگی ...

منم به همین فکر میکنم که کاش بشه دوباره برگردیم و درست بشه ماجرا 

اون اوایل همش اونو مقصر میدونستم اما تو این مدت به اشتباهات خودمم پی بردم هرچند که همش از سر بچگی بود 

حرف بزن باهاش برو بیا ببین عوض شده؟ خودت عوض شدی؟

من اره عوض شدم

حتی به خودم گفتم که اگه برگزدم بخاطر این برنمیگردم که رفتار اونو عوض کنم

برمیگردم تا با رفتار اصلاح شده خودم اونم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موندن و سلختن خوبع خیلی اما ب شرطی ک طرفتم بخاد  نمی ارزع ی عمر خودتو زجر بدی بعضی مواقع اگ می ...

مسئله همینه من توان اینو تو خودم نمیبینم که انقدر قوی باشمم 

با خودم که تعارف نداارم

هدف کلی زندگی ازدواج نیست  ولی خب تنها بودن هم سخته  از کجا معلوم نفر بعدی چجوری باشه

مگه حتما باید ازدواج کرد خودت زندگیتو بساز

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میدونی چی بدع برگردی و بازم ضربع بخوری  امیدوارم بهترینا برات رقم بخورع

خب به این فکر کردم که برای اونم این قضایا هست 

چه مرد چه زن اسیب میبینن 

نمیخوام یکطرفهه فکر کنم

منم به همین فکر میکنم که کاش بشه دوباره برگردیم و درست بشه ماجرا  اون اوایل همش اونو مقصر میدو ...

انشالله که درست میشه طلاق هم یه راه حل هست اما برای وقتی نمیشه دیگه چیزی رو درست کرد حالا که حل میشه به هم فرصت بدید یکم 

کاربر خانم😐😂
من اره عوض شدم حتی به خودم گفتم که اگه برگزدم بخاطر این برنمیگردم که رفتار اونو عوض کنم برمیگردم ت ...

خوبه دیگه شما که دو تا گزینه نداری که این همه نگرانی. فوقش میری باز برمی گردی ولی همیشه تو دلت نمی مونه که بگی حیف شد و از دستش دادم. هر مشکلی داشته به هر حال تو ۶ ماه یه سال معلوم میشه رفع شده یا نه. فقط بچه دار نشی مشکلی نیست. آخه پیدا کردن کسی که بشه عاشقش شد هم سخته آسون نیست. اگر دوستش داری شانس دوباره بده.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
منم مخالفم،همه ادما مرتکب اشتباه میشن،جنگیدن واسه زندگی کار هرکسی نیست،برای همین همه توصیشون ترک کرد ...

میدونید اخه دلم میسوزه سر یه مشکلاتی ما ب اینحا رسیدیم که بچه بازی بود همش 

حالا ب دلایلی نشد کنترلش کنیم 

حالا دخالت دیگران یا هرچی

مسئله همینه من توان اینو تو خودم نمیبینم که انقدر قوی باشمم  با خودم که تعارف نداارم

قوی بودن پوست کلفت 

ذهن اروم 

ظرفیت بالا میخاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

انشالله که درست میشه طلاق هم یه راه حل هست اما برای وقتی نمیشه دیگه چیزی رو درست کرد حالا که حل میشه ...

نمیخوام خودخواهانه ب این فکر کنم که اون مقصر بوده و الکی الکی خودمو تبرئه کنم

البته من که بهش گفتم. همه چیز تموم شده 

بازم اگه گفت بیا زندگی کنیم شاید صحبت کنم ...

البته که میدونم اون بیشتر اذیت کزد 

ولی تو این مدت حداقل منم به اشتباهاتم پی بردم

میدونید اخه دلم میسوزه سر یه مشکلاتی ما ب اینحا رسیدیم که بچه بازی بود همش  حالا ب دلایلی نشد ...

تو الان ده هیچ از بقیه جلوتری،حداقل فرصت جنگیدن داری

من عاشق ینفرم ک حتی نمیتونم واسه داشتنش بجنگم،فرصتتو از دست نده

ولی با مشاوره،با مطالعه،با نقشه،نه همینجوری فقط از سر احساس بری جلو

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
خوبه دیگه شما که دو تا گزینه نداری که این همه نگرانی. فوقش میری باز برمی گردی ولی همیشه تو دلت نمی م ...

اره همه ای بیرون نگاه میکنن و خب منم حق میدم تا وقتی داخل ماحرا نباسی متوجه نمیسی 

اما من ک الان متوجه همه چی هستم و میبینم که چقدر سخته حتی با وجود اینکه گرفتاری ندارم از بابت جدایی چه بچه چه استقلالو..

فقط به این فکر میکنم که اگه همین درست بشه چقدر خوبه واقعا واقعاا سخته ذوباره یه زندگیو ساخت 

سخته دوباره اعتماد کردن  خیلی