2777
2789
عنوان

فردا تولدشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مشاوره چی گفت ؟

گفت اصلا از لحاظ فرهنگی زمین تا اسمون فرق دارید 

اون روستایی بود من شهری

اون لر بود من فارس

اون دیپلم من دانشجو پرستاری 

اون اصلا نماز و دینروو قبول نداشت من مذهبی البته اخلاقش رو بد از دعوا نشون داد فکر کردم ادم خوبیه منو تو بیمارستام پسندیده بودن

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
تو عقد داري طلاق ميگيري؟؟ايشالا اوني ك صلاحته برات پيش مياد فقط از خدا بخواه ك هر چي خيره پيش بياد&n ...

ممنون عزیزم

اهنگ شاد گوش بده روحیت عوض بشه یا برعکس غمگین گوش بده خالی بشی بستگی ب روحیت داره با کدومش خوب میشی

نمیدونم خیلی دلم گرفته اومدم اینجا دلم باز شه درد ودل کنک

چشم گلم این روزهام میگذره ادمی وقتی از زندگیت بره یکی خیلی بهتره میاد تو زندگیت هیچ کارخدا بی حکمت ...

ممنون گلم 

گفت اصلا از لحاظ فرهنگی زمین تا اسمون فرق دارید  اون روستایی بود من شهری اون لر بود من فارس ...

عزیز اگه اینطوره و درست نمیشه یه تصمیمی بگیر که پشیمون نشی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عزیز اگه اینطوره و درست نمیشه یه تصمیمی بگیر که پشیمون نشی

تصمیمم طلاق الانم با باباش کلاه سر بابای من گذاشتن فقط دنبال پول بودن 

تصمیمم طلاق الانم با باباش کلاه سر بابای من گذاشتن فقط دنبال پول بودن 

پس اگه اینطوره طلاق بگیر تو عقدی؟

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
سنشم كمه اخه تورو خدا همه جوونا زود ازدواج نكنين حداقل مردا ٢٥ ب بعد ازدواج كنن ك يه خورده پخته تَر ...

ممنون گلم اخه بدبختی اینه بکارتمم گرفت روزی صد بار خودمو سرزنش میکنم انقد به من و بابام و امام حسین فحاشی و توهین ناموسی کرده تا الان جوری که دیگه روم نمیشه بگم این شوهرم بوده