2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظهور امام زمان ،هیچ کس ناراحتی نداشته باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اگه بگم همه میریزن سرم ..

اگه همین الان بهم زنگ بزنن بگن بابات مرد خیلی خوشحال میشم خییلییی

حداقل مرگش

جواب۱۷  سال تنها گذاشتن منو مادرو و خواهرمه..

جواب اسیر و در ب در شدن مامانم

جواب مریضی منو مامانم

اینکه از بچگی تنها خاطراتم دادگاه و دفتر وکیل بود ..اینکه چین و چروکای صورت مامانمو میبینم ولی کاری ازم بر نمیاد ..اینکه مجبورا زودتر پخته شدم و همه بدبختیاااا..فقط مرگ پدرم خیلی خوشحالم میکنه خییلییی

لطفااا ریپلای نکنین اصلا حوصله شنیدن اینکه وای آرزوی مرگ کسیو نکنووو فلان و ندارم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

فقط یه بشقاب قرمه سبزی جا افتاده 😋😋😋😋😋😃

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔
در مورد رشته ی روانشناسی بود عزیز جان حتی تاپیکم زدم اما ب جز دو نفر کسی نیومد

منم دوسس دارم ولی اولش پدرم بعدش همسرم اجازه دانشگاه رفتنو ندادن😢

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش😌حتما اتفاق بهتری میفته منم همچین اتفاقی برام افتاد اولین سال ازدواجم ...

خداروشکرگلم چقدخوب 

انشالله آخه خیلی شوک شدیم غیر منتظره وبی دلیل هزارجورم قست وقرض داریم التماس دعادارم

چقد بد امیدوارم هرجا باشی زندگیت آروم باشه

ممنون گلم، چون آرامش رو دارم منم قید دانشگاهو زدم چون میشد اختلاف زندگیمون🤗

ان شاء الله شمام بهترین انتخاب رو داشته باشید همراه با آرامش😘

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
منم دوسس دارم ولی اولش پدرم بعدش همسرم اجازه دانشگاه رفتنو ندادن😢

ای خدا😣یعنی واقعا زندگی میکنیم😢اختیار کارایی که تو عمرمون میخوایم انجام بدیمم نداریم😔

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
ای خدا😣یعنی واقعا زندگی میکنیم😢اختیار کارایی که تو عمرمون میخوایم انجام بدیمم نداریم😔

من کلا شاغل بودنو دوس نداشتم، چون مادرم شاغل بودن و زندگی تلخی که داشتم خیلی برام بد بود بخاطر همین نمیخاستم خودم شاغل بشم، پس زیاد باهاشون در نیوفتادم، خداروشکر تو زندگیم چیزی کم ندارم جز نی نی و یخورده فکرم درگیر خانوادمه، بخاطر همین زیاد بفکر ادامه تحصیل نبودم دوس داشتم زندگیم دستم باشه تا درآمد داشته باشم

من کلا شاغل بودنو دوس نداشتم، چون مادرم شاغل بودن و زندگی تلخی که داشتم خیلی برام بد بود بخاطر همین ...

خوبه پس😊 انشالله نینی. دارم میشی به سلامتی😍

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
خوبه پس😊 انشالله نینی. دارم میشی به سلامتی😍

ممنون گلم بخاطر دعای قشنگتون 🌺🤩😘