2777
2789
خخخ چه ربطی داره اخه عزیزمم من  هم دیپلم دارم ولی دخترم ادبش زبون زد فامیلیه. شما باید فقط ب ...

خب چطوری رفتار کنم ؟

میدونم خب چطوری محبت کنم 

امشب تصمیم گرفتم ازفردا براش کتاب داستان بخرم بخونم

اللهم عجل لولیک الفرج ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چطوری رفتار کنم ؟ میدونم خب چطوری محبت کنم  امشب تصمیم گرفتم ازفردا براش کتاب داستان بخرم ...

اره کتاب قصه خوبه

برنامه های خوب بزنید که بیشتر جنبه ی اموزش دارن.

بعد کمی  صبور باشید به حرفها بدش توجهی نکنید.

چون بچه ها اگه بفمن رو چیزی حساسیم بدتد لج میکنن.

موقع که فحش  میده شما با حالت عصبی بگید تو چقد گُلی.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
یعنی با ی کلمه دیگه جایگزین کنم 

اره پسر شما ی چیزی یاد گرفته میگه معنی اون کلمه رو خب بلد نیست

شما میتونید ی کلمه ی دیگه بهش بگید تا کم کم اون کلمه از ذهنش پاک بشه.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
شما امشب خیلی منو کمک کردین واقعا ممنونم

قربونت 

امیداورم کمکتون کرده باشم

من خودم دخترم ۴ سالهش

این مسائل پیش میاد.

عصبانی بگم متوجه میشه 

خب شما وقتی مثل خودش ی کلمه ی خوب بهش بگید

اون تو ذهن خودش میگه حتما این کلمه بد که مامانم با این حالت بهم میگه.براش تکرار میشه.

سعی کنید براش کتاب قصه بخونید

تو طول روز باهاش نقاشی بکشید..

میدونید من اشتباه کردم یکی دوباره گوششو پیچوندم

عزیزمم

من دخترم خیلی مودب بودن 

زمستان سال قبل تشنج کردن

بعد تشنج اصلا شد ی بچه ی عصبی من کارم به جایی رسید که فقط جیغ وداد میکردم وگریه

همش میگفتم بچهم چشم زدن 

تا چن ماه دیه اعصابی برام نموند.

ی روز بخودم اومدم گفتم تا کی اینطور کنم باید دوباره صبور شمم.خدارو شکر دوباره رفتارهای ارومم از سر گرفتم بچهم کم کم اروم شد.

بچه ها هر چقد لج کنید باهاشون وداد بیداد فقط بیشتر روشون باز میشه.

همین الان روش ی کوچلو داد کشیدم میگه مامان تو همیشه خوب تربیتم میکردی الان چرا بد تربیتم میکنی.😃