2777
2789
عنوان

چرا بعضیاتون انقدر غیرقابل تحملید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 80 پست

خواهرشوهره   از دفعه قبل ماراحت بود از عروسشون   حالا که رفت خونه زنداداشه    عقدشوخالی کرد که ب ضرر خودش تموم شد

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون لنگه همون عروسن دیگه حتمن 

چه توقعی داری 😂😂😂😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

حرف-حساب#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
ن من حرف منطقی زدم بذار ببینم چ جوابی دارن ضمن اینکه گفتم بعضیا همه رو با یه چوب نزدم

حرفات کاملا منطقی بود👌🏻چون تجربشو داشتم گفتم❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

منم میخواستم براشون تاپیک بزنم ولی نتوتستم حالم خوب نبود‌.

یعده شون فاز روشن فکری گرفته بودن طومار نوشته بود برا اسی.

حیف قفل بود وگرنه یکی دوتاشون رو باید ادب میکردم😊😊

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

یعنی حرف حق هااااا نصفشونم نه شوهر داری بلدن نه بچه داری وضع تربیتشون منو کشته مخصوصا اونا که واسه پسراشون شعرای ناجور میخونن و دست میزنن جای حساس یا اون خانومی که میگه بابام بی منظور دست میزنه به خواهر زادم جمع کنید بابا براچی انقد ما مشکلات داریم همه از کودکی بچه ها شکل میگیره

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
والا حوصله بحث بین جاری خواهر شوهر عروس و مادرشوهر رو ندارم

منم، آدم باید بره چنتا تاپیک پزشکی و... چنتا چیز یاد بگیره این حرفا فایده نداره

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
خواهرشوهره   از دفعه قبل ماراحت بود از عروسشون   حالا که رفت خونه زنداداشه    عق ...

هر آدمی صبرش لبریز میشه

رفتار عروس شون با مهمون خیلی زشت بود

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
من خودم نه عروسم و نه خواهر شوهر  واقعا رفتارهای اسی ناپخته و زیاده روی بوده مخصوصا وقتی اومد ...

منم گفتم دگ ناپخته بود رفتارش

اما آتیش دعوا از عروس بود

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️