تو تاپیک پربازدید خواهر شوهر که دعوا کرده بود با عروسشون عروس کاملا مقصر بود البته استارتر هم رفتار ناپخته ای داشت
چن تا عروس نی نی سایتی با تعصب فراوان استارتر رو مقصر دونستن بعضیاشونم انگار با خواهرشوهر خودشون اشتباه گرفته بودن به اسی توهین میکردن😐
منظورم با همه نیست اما بعضیاتون فکر میکنید چون ازدواج کردید ارزش تون از یه آدم مجرد بالاتره فک میکنید با ازدواج و صاحب فرزند شدن فیل هوا کردید خواهر خودم جزو همین مدل ها بود که متأسفانه از همسرش جدا شد
تو پروفایل و استوریهای خانوم های متأهل اکثرا میبینم همش در حال پز دادن هستن که من عاشق شوهرمم و به زندگیم وان یکاد میچسبانم و من و شوهرم عاشق همیم حسودا در چ حالن😐😐😐
بابا کسی به شماها حسودی نمیکنه انشالله همیشه عاشق و سفیدبخت باشین اما این رفتارای دور از تمدن دگ چیه؟ جهان سومی هستین که ازدواج رو افتخار میدونین؟! لااقل یه چیزی بذارین که ارزش ادبی داشته باشه مثلا یه شعر عاشقانه غیرمستقیم باشه آدم لذت ببره از دیدنش نه این عکس نوشته های خز حال بهم زن!
انتقادم میکنی محکوم میشی به حسادت به این سوی قبله قسم من حسود نیستم دلیلی هم برای حسادت ندارم ولی این دسته از افراد هستن که دلشون میخاد دیگران بهشون حسودی کنن😐
اگه بعضی آقایون اخلاقای ناپسندی مث چشم چرونی و خیانت و دروغگویی دارن بعضی خانومها هم اخلاقای زشتی مث حسادت و تنگ نظری و خودشیفتگی و پزدادن دارن