2777
2789
عنوان

امشب حنابندون پسر همسایمونه جالبیش اینجاست داماد سیزده سالشه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 20715 بازدید | 471 پست

برای جشن تو کرونا گریه کنیم یا برای این؟؟؟؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ها برای سلامتی و طول عمر خودم و مادرم و پدرم و همسرم و برادرم دعا کنید 💙💙💙

دیگه کسی نیست؟؟فک و فامیلی؟بقالی سر کوچه ؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
پسرا تو این سن خیلی کوچیک و بچه هستن اما دخترا معمولا( از نظر ظاهری) کامل هستن واسه همین ممکنه به ...

😂😂😂😂😂😂😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

کودک_ازاری#  

کودک_همسری_ممنوع#  

فرهنگ#  

متاسفم#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه کت تمش مبود ولی شلوار مشکی و پیرهن سفید انگار ن انگار که داخل جشن بود  اصلا نمیفهمه بچه😔

طفلکی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

اگه منو ۱۳ سالگی شوهرم بهش میدادن😂😂😂😂😂

من ۴ سالم بوده 😶😶

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
 اسی ازون همسایه هایی تو ها..که جونتو کف دستت میذاری میری عروسو ببینی فقط 😂😂😂😂 دمت گرم

تو کوچه که عروسی بشه من اولین نفرم همیشه😂😂😂😂

حالا مخصوصا اینکه استثناست

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...

یا مظهرالعجایب😳😳😳😅😅😅

نمیخوام وارد مسائل حاشیه ای بشم ولی آخه هر جور حساب کنی نمیشه که😅😅

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
نشه مثل شوهر مهناز افشار که میگفتن 10 سال ازش کوچیکتره تا آخرش بعد از چندماه مجبور شد روشنگری کنه که ...

چی بگم من هنوز باورم نمیشه

واقعا بهتون حق میدم باور نکنید

😂😉😂خداییش میفهمه الان باید چیکارکنه یا باید اموزشش بدن

همین الان مامانم گفت پس فردا احتمالا پاتختی میگیرن دیگه

منم دهنم وا مونده 

اخه مگه بلده ؟؟؟؟