2777
2789

به جای اینکه ۲ کیلو ارایش کنه و خودشو با عطر خفه کنه حتما روزی یا دو روز یکبار میره حموم حتما حتما حتما قبل رابطه با شوهرش باید بره حموم که بوی خوب بده نگه بذار حالا بعدش یک دفعه میرم حموم...

من همیشه اینجوریم.

خود مبه خودم حس بهتری دارم

اصلا موهام چرب و کثیف میشه انگار فحش ناموس بهم میدن. اگه بو عرق بدم حتی شده برم بدنمو آب بکشم و صابون بزنم که بوی عرق ندم اینکارو میکنم...

شما چطوری هستین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا از موقعیکه ازدواج کردم بیشتر نکات بهداشتیمو رعایت میکنم..هرروز حمام میرم اگر نشد یه روز در میون

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐😐😐😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐😐🧛🏻‍♀️😑😑😐😑😐😐😐😐

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
من کلا از موقعیکه ازدواج کردم بیشتر نکات بهداشتیمو رعایت میکنم..هرروز حمام میرم اگر نشد یه روز در می ...

خیلی خوبه. 

من ۳ روز اول پریود رو فقط نمیرم. البته چون دقیق میدونم کی میشم قبلش میرم ۱۰۰ درصد

این سیاسته:/

نمردیم و معنی سیاست هم فهمیدیم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

اینا اصول اولیه بهداشته سیاست نیست

دقيقا منم متن رو ميخوندم همين به ذهنم رسبد كه خوب اينها عاديه ديگه اصول اوليه بهداشته مثل اينكه بگه يه خانوم با سياست روزي دوبار حداقل مسواك ميزنه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من کلا از موقعیکه ازدواج کردم بیشتر نکات بهداشتیمو رعایت میکنم..هرروز حمام میرم اگر نشد یه روز در می ...

ادم وقتی ازدواجمیکنی دیگه متعلق ب خودش تنها نیست چ زن چ مرد 

البته امشبم ک دیگه اره 😄