2777
2789
عنوان

مهراد جم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 52 پست
من از صبح تا شب دارم اهنگ گوش ميدم اما تا حالا حتي اسمشم نشنيده بودم يه دونه از اهنگاشم نشنيدم كجاش ...

خوب صلیقه ها فرق داره دیگه بعضیا هم این نوع موسیقی و این صدارو دوست دارن

و ایمان بیاورید به خدایی که به پیچک فرمود : «نرده را زیبا کن»
دنیا ژون تو تتلو و ساسی مناسبتع...مهراد عین انگشت کوچیکتع گنا دارع /

اصلا یه ضرب المثل داریم میگه هر خواننده ای بخواد از ترکیه بره اونوره آب باید سه واحد پیشش پاس کنه  

و ایمان بیاورید به خدایی که به پیچک فرمود : «نرده را زیبا کن»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارا رو می کنن که مردم برن تو نظرات فحش بدن .تعداد نظرات بره بالا یهو تعداد فالور هر دوتاشون میزنه بالا . این دوستی هم فرمالیته هست فقط برای تو چشم کردن جم ایکار رو کردن .احتمالا گزینه بعدی بعد از سر و صدای زیاد ، زدن سایت شرط بندی و متولد شدن به پویان مختاریه دیگست . 

کلی پول تو اینکاره .این دوستی ها نمایشه .دنیا داره سنش میره بالا و تا کمی از رنگ و روش مونده مجبوره برای پول همه کار بکنه .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
اصلا یه ضرب المثل داریم میگه هر خواننده ای بخواد از ترکیه بره اونوره آب باید سه واحد پیشش پاس کنه &n ...

گیر دادع ب خوانندع ها/

عاخا بقیع چش انتظارتن لاناتی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من فک کردم ی بازیگره کشف حجاب کرده یهو معروف شده بعد یادم افتاد پسره😐😐

من اينجا بعد از اينكه با دنيا ريخت رو هم تازه اسمش رو شنيدم و فعميدم همچين خواننده اي داريم 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم