2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 51 پست

عزیزم برا من در ۹۰ در صد وقتا وقتی بمونه هاله میندازه هیچ وقت هم باردار نبودم بیشتر هم بی بی چک مدیکور و همین واندفو و یه مارک دیگه فک کنم ویور اگه اشتباه نکنم

انشاالله که شما باردار باشی 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم برا من در ۹۰ در صد وقتا وقتی بمونه هاله میندازه هیچ وقت هم باردار نبودم بیشتر هم بی بی چک مدیک ...

حالا چن روز دیگه میذارم ببینم چی میشه😢

خدایا مواظب دخترم باش 
گذاشتم

صبر کن پریودت که عقب افتاد باز بزار پررنگتر که شده بود 

برو آزمایش بتا 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

عزیزان منم یه سوالی داشتم.من دورهدهام از وقتی اقدامم نامنظم شده.از بیست وسه روز تا سی و دو روز که میانگینش میشه بیست و هفت روز.دیروز که بیست و هفتم بود بی بی زدم منفی بود.یعنی زود زدم؟اصلا چجوری باید حساب کنم و بزنم؟

حالا چن روز دیگه میذارم ببینم چی میشه😢

انشالله که خوش خبر باشی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

منم دو روزه از همین بی بی شما  تست میذارم دقیقا دوتاش بعد ی مدت دیدم مثل مال شما هاله انداخته.. بعد چند ساعت.  دوتاشم منفی هیچ بعد ۱ روزم سفید بود 

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد