2777
2789
عنوان

شیمی کنکور

5045 بازدید | 18 پست

سلام، خیلی کمک نیاز دارم، یه معلم خوب معرفی کنین که بتونم درس بخونم برای شیمی و عربی و فیزیک و حسابان، واقعا نمی‌دونم چ کار کنم، فیزیک دهم رو با استاد مسعودی خوندم خوب بود اما واسه دو سال بعد نداره، شیمی هم با ربیعیان که سال دوازدهم آموزشش خوب نیست، تو این کرونا هم که مدارس درست نیست که خوب یاد بگیریم، برای عربی استاد فلاح و ایادفیلی و واعظی کدوم بهترن؟

برای شیمی هم بین بازرگانی و بابایی کدوم خوبه؟ اگه معلم بهتری هم سراغ دارین لطفا بگین،

فیزیک: هومن باستی، محمد نوکنده، اینا رو بهم معرفی کردن.

برای حسابان و هندسه و گسسته هم موندم، خواهشاً کمک کنین.

سلام عزیز من می تونم تو شیمی کمک کنم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عربی فقط استاد واعظی وای محشره من عاشقشم😍

من عربی رو از پایه مشکل دارم، لطفا راهنمایی کنین بعضیا میگن استاد واعظی از پایه نمیگن حقیقت داره؟ میگن فلاح از پایه میگه، نظر شما چیه؟

قیمت های استاد واعظی چه طوره؟

میشه خواهشاً کلا مشکل دارم، میتونیم خارج از اینجا باهم در ارتباط باشیم؟

مثلا کجا؟ 

می تونیم همین جا 

می تونید همین جا درخواست دوستی بدید با هم درباره مشکلتون حرف بزنیم 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
من عربی رو از پایه مشکل دارم، لطفا راهنمایی کنین بعضیا میگن استاد واعظی از پایه نمیگن حقیقت داره؟ می ...

من عربیم خیلی ضعیف بود در حدی ک بزور پاس میکردم ولی با استاد واعظی۸۰درصد زدم از بس ک استاد خوب بودن 

قیمتشو نمیدونم چون من ی نفر بهم کادو پکیج استاد واعظی رو هدیه داد خیلی ازش ممنونم واقعا

من تازه اومدم اینجا چه طور باید درخواست بدم؟

رو اسم من بزنید بعد یه صفحه باز میشه کنار عکسم نوشته درخواست دوستی اون رو بزنید 

رو اسم من بزنید بعد یه صفحه باز میشه کنار عکسم نوشته درخواست دوستی اون رو بزنید 

سلام عزیزم، ببخشید من بدترین اتفاقات ممکن واسم افتاد الآنم اومدم میبینم چتمون نیست،شرمنده، کلا از درس خوندن تا امید شدم ممنون😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔

سلام عزیزم، ببخشید من بدترین اتفاقات ممکن واسم افتاد الآنم اومدم میبینم چتمون نیست،شرمنده، کلا از در ...

سلام عزیزم چه اتفاقی افتاده براتون

مگه بد تر از مرگ مادر هست من امسال که کنکور داشتم مادرم فوت کرد