2777
2789
عنوان

کیا هیچ دوستی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 56 پست
بزار به خاطره برات تعریف کنم ،اول از خودم براتون بگم ،اسمم پارساست و 19سالمه دانشجو ترمه 3پزشکی ام ، ...

افسرده شدم دلم نمیخواد کسی باهام حرف بزنه میدونم رفتارم اشتباهه ولی دست خودم نیس 

دلم میخواد تنها باشم نمیذارن اصرار که این و بخور اونو بخور از گلوم پایین نمیره

مامان دوتا دخمل ناز 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب چرا نشه عزیزم؟؟؟

تو دنیای واقعی دوستیا پایدار نیست چه برسه به مجازی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
افسرده شدم دلم نمیخواد کسی باهام حرف بزنه میدونم رفتارم اشتباهه ولی دست خودم نیس  دلم میخواد ت ...

دقیقا یک ساله که بابام و ندیدم ،تو خونه یی که تو تهران گرفتم از همه دورم منم گوشه گیر شدم ولی میگم دلو مامانتو نشکن زندگی خیلی کوتاه 

تو الان یه چیزی داری به نامه مادر که من حاضرم تمام ثروت و جوونیم بدم تا اونو داشته باشم پس...

منم مثل پاریس هیچ وقت نمی‌خوابم!

دقیقا یک ساله که بابام و ندیدم ،تو خونه یی که تو تهران گرفتم از همه دورم منم گوشه گیر شدم ولی میگم د ...

تمام سعیمو میکنم 

ان شاالله شما هم حالتون خوب باشه همیشه و خوشحال باشین 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

شدیدا احساسش میکنم

ابن روزا ب شدت کلافه و بی حوصلم ☹️

من حتی دوست مجازیم ندارم😞

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
شدیدا احساسش میکنم ابن روزا ب شدت کلافه و بی حوصلم ☹️ من حتی دوست مجازیم ندارم😞

همین جا تاپیک بزن حرفاتو بگو حداقلش اینه یه خرده خالی میشی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
همین جا تاپیک بزن حرفاتو بگو حداقلش اینه یه خرده خالی میشی

میدونی گاهی دلت میخوادا ی دوست داشته باشی مال خوده خودت

ساعتها بشینی باهاش درد و دل کنی و نترسی ک همه بفهمن 

یکی ک پشتت باشه

یکی ک کنارش باشی و دوستیتون زبونزد باشه

تخیلات# 😏

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
میدونی گاهی دلت میخوادا ی دوست داشته باشی مال خوده خودت ساعتها بشینی باهاش درد و دل کنی و نترسی ک ه ...

میفهمم منم هیچ وقت تو زندگیم همچین دوستیو نداشتم